Крадем идеи от гардероба на: Maeve Stier

Крадем идеи от гардероба на: Maeve Stier

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различи предложения, които са подходящи за всякакви поводи. 

Наше модно вдъхновение за седмицата ще бъде американата Maeve Stier. Тя живее в Бостън и има умението да вижда красотата навсякъде. В профила ѝ преобладават розовото, цветята, както нежните и ефирни тоалети. Тя умее да съчетава дрехите по начин, по който да изглеждат елегантно дори и през зимата, когато повечето от нас се навличат с няколко слоя дебели дрехи и планински обувки.

Maeve е почитателка на ефирните рокли и не пропуска възможност да ги носи, независимо дали е гост на специално събитие или  излязла на сладкарница с приятелки. Нека надникнем в нейния розов свят и да видим кои идеи можем да "откраднем".

Елегантност дори и в студа

Крадем идеи от гардероба на: Maeve Stier

Maeve обича да комбинира дълги поли от шифон с широки пуловери и дълги палта и шлифери. Този ансамбъл подхожда чудесно със стилни ботуи и оптически издължава фигурата. Розовото пухено плато пък е способно да придаде елегантност дори и на накъсаните дънки, особено в комбинация с високи боти и красива, дизайнерска чанта.

Аксесоарите винаги са внимателно подбрани

Крадем идеи от гардероба на: Maeve Stier

Както и сами ще забележите, Maeve подбира своите чанти и обувки много прецизно. Тя често залага на чанти и обувки с перлени детайли, които идеално подхождат и на дългите ѝ рокли, както и на връхните дрехи през есента и зимата. Подобни аксесоари винаги могат да се използват за акцент и да освежат някои по-семпли тоалети.

Детайлите са от значение

Крадем идеи от гардероба на: Maeve Stier

Maeve изпипва всичко докрай и не забравя, че всеки детайл допринася за цялостта на визията. Затова почти никога няма да видите косите на инфлуенсърката без нежен аксесоар като панделка или ефирно скрънчи.

Роклите

Крадем идеи от гардероба на: Maeve Stier

Това, в което е най-добра Maeve е да открива невероятни рокли, на които се възхищаваме всекидневно в нейния профил. Тя ги носи с или без повод, което е напълно в реда на нещата. Невероятни тоалети като тези не трябва да седят самотни в гардероба. Всеки един от моделите, които Maeve носи е подходящ за посещаване на официално събитие като прием, сватба или изискана вечеря. Ние лично бихме се обличали по този начин почти всеки ден, стига температурите навън да го позволяват.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay