Крадем идеи от гардероба на: Sparkling Marina

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различни предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Марина притежава един от най-цветните профили в Instagram и демонстрира едни от най-шармантните тоалети, които сме виждали в мрежата. Необикновените ѝ облекла със сигурност не остават незабелязани, а ние вече се вдъхновихме за нови модни подвизи.

Днес ще се отклоним малко от това, което е характерно за сезона, защото от профила на Марина струи топлина и лятно настроение. Дори в момента да замръзваме в ноемврийските хладни вечери, то днес ще ви пренесем, макар и виртуално, в топлия сезон с тези слънчеви тоалети.

Започваме с една разкошна червена рокля, която сякаш излиза от приказите. Не по-малко приказно е и мястото, на което Марина позира с нея, а именно невероятната Кападокия. Но цветът, дължината и красивите детайли на този тоалет са на точното място и изглеждат прекрасно.

Както казахме, Марина е огромен фен на ярките цветове. Чудесен пример е това цикламено сако с така модерните напоследък ръкави с пера. В съчетание с пола панталон в жълто тоалетът се превръща в перфектната цветна комбинация.

Още един страхотен пример е този тоалет, решен в цикламено и зелено. Едва ли можем да опишем по-добре този костюм от начина, по който той го прави от само себе си. Но можем да кажем, че цикламеното палто допълва страхотно визията, придавайки ѝ луксозен облик. Да не забравяме ефектният детайл на шията, който допълва визията по необикновен начин.

Сетовете с горна част, наподобяваща кимоно са сред любимите ни тоалети, особено през топлите сезони. Тук Марина залага на флорален модел в червено, в който се влюбихме от пръв поглед. Нямаме търпение отново да е пролет!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay