Ребека Хол и "Къща в мрака" ни отвеждат на прага между реалността и свръхестественото

Някои тайни е по-добре да останат скрити.

Ребека Хол и "Къща в мрака" ни отвеждат на прага между реалността и свръхестественото

Вярвате ли в свръхестественото? Как ще разберете дали съзнанието не ви играе номера? Този август дълбоко разтърсващият трилър Къща в мрака ще отведеума ви на мрачни и опасни места, на границата между реалносттаи илюзията. Номинираната за "Златен глобус" Ребека Хол (Железният човек 3, Пробуждане) влиза в ролята на Бет –измъчвана от скръб и преживяваща нервен срив млада жена, която се сблъсква с мистериозно, свръхестествено присъствие, което отключва вратата към зловеща тайна. 

Ребека Хол и "Къща в мрака" ни отвеждат на прага между реалността и свръхестественото

Разтърсена от самоубийствотона своя съпруг, Бет остава сама в семейната им къща, която мъжът ѝ е построил за нея.Тя прави всичко по силите си да се справя с тъгата, но скоро започват кошмарите – обезпокоителни видения за нечие безплътно присъствие в къщата, което я зове и привлича. Отчаяна да намери отговори на въпросите си, Бет започва да се рови дълбоко в миналите дела на съпруга си, въпреки съветите на своите приятели. А това, което открива, е странна и ужасяваща  мистерия – мистерия, която Бете твърдо решена да разгадае, дори и с цената на собствения разсъдък.

Какво се случва, наистина ли Бет полудява?С разгръщането на историята, зрителите са поставени пред дилема – дали събитията във филма, са реалниили плод на разбитата психика на младата жена. А отговорът е неочакван и смразяващ.

С уникална атмосфера, впечатляваща визия и звуков дизайн, с грабваща история, напрежение и забележително, нюансирано изпълнение на Ребека Хол и най-вече, с теми и идеи, изследващи най-мрачните кътчета на човешкото съзнание, Къща в мрака надхвърля пределите на жанра и ще предложи на зрителите незабравимо,страховито изживяване в киносалоните.

Режисьор на Къща в мрака е Дейвид Брукнър (TheRitual), по сценарий на Бен Колинс и Люк Пиотровски. В ролите са Ребека Хол, Вонди Къртис-Хол, Стейси Мартин, Сара Голдбърг, Еван Джонакай и др.

Къща в мрака отваря врати на 20 август само в кината. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay