Какво ни изпратиха от FOREO + първи впечатления

Какво ни изпратиха от FOREO + първи впечатления

Време е да си поговорим за грижа за кожата. Каква е вшата сутрешна и вечерна рутина? Ние смекласици и прилагаме стандартна бюти грижа с почистващ продукт, тонер, двойно почистване вечер и нанасяне на хидратиращ продукт.

Какво ще кажете обаче за уредите за грижа за кожата? Изпробвали ли сте подобни джаджи? Ние получихме огромна пратка от FOREO, кято нямахме търпение да проложим в действие. Днес ще ви запознаем отблизо с продуктите на шведския бранд, който предлага иновативни теехнологии в грижата за кожата.

Първият уред, който ще ви представим е от направлението LUNA, а именно LUNA 3. Уредът се изпозлва предимно за почистване на кожата от нечистотии и омазнвяне и терапии с програми за масаж на различни части от лицето.

LUNA е един от най-продаваните продукти на шведския лидер. FOREO LUNA 3, най-новият модел, е не само едно от най-безопасните устройства, които можете да намерите на пазара, а и осигурява нежно, но ефективно почистване в дълбочина и мигновено подмладен вид на лицето. С FOREO LUNA 3 ще се насладите на T-Sonic технология, която премахва до 99,5% от замърсяванията и същевременно осигурява професионална подготовка за подобрена абсорбция на любимата ви грижа за кожата.

Какво ни изпратиха от FOREO + първи впечатления

Следващият уред, който ще представим пред вас е UFO™ 2. Звуковият уред осигурява навлизането и действието на съставките на козметиката за грижа в дълбоките пластове на кожата. По този начин активните вещества от кремовете, серумите или маските попиват не само по-бързо, но и много по-ефективно.

Какво ни изпратиха от FOREO + първи впечатления

Едновременно с това FOREO UFO™ 2 осигурява на лицето нежен масаж и светлинна, топла и студена терапия. Достатъчно е да изберете конкретната програма, която отговаря на нуждите на кожата ви. Този звуков уред е с лесно ръчно управление с помощта на мобилно приложение. Поглезете се с луксозна процедура като в козметичен салон от удобството на дома си.

Кои са FOREO?

Шведският козметичен и технологичен бранд FOREO предлага нови стандарти за красота и грижа: от серията LUNA – устройства за почистване на лице, награждавани десетки пъти, през продуктовата линия UFO, която въведе изцяло нов начин за нанасяне на продукти за лице, до ISSA, която стои зад преоткриването на четката за зъби. Подходът е дързък – марката не просто подобрява съществуващите дизайни – FOREO Швеция ги разрушава и ги рестартира из основи, като гарантира, че най-добрите продукти не са привилегия само за хората с високи финансови стандарти. FOREO насърчава увереността – когато се чувстваш добре, изглеждаш добре, и мисията е изпълнена! Дебютът на FOREO на пазара е през 2012 г. и в момента брандът присъства в 77 страни в света, като продължава да се разраства.

 Мисията на FOREO е да озарява живота ви. Името е съкратено от "За всеки" (FOR EVERYONE), защото се стремим да създаваме новаторски, достъпни решения, които носят щастие и полза за ежедневието на всеки. Когато се чувствате добре, изглеждате добре и нашата мисия е изпълнена.

Компаниятае основана в Стокхолм, Швеция през 2013 г. от изобретателя Филип Седич, който има над 200 международни патента под своето име. През последните 3 години продуктите на FOREO са спечелили повече от 120 награди за дизайн и красота.

 

Какво ни изпратиха от FOREО и какви бяха първите ни впечатления от продуктите. Вижте пълното ревю, което направихме на уредите в нашето ново видео!
***

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay