Тайни за красива кожа директно от модния подиум

Как Кандис Суанепул, Карли Клос и компания се грижат за здравословния вид на кожата си

Тайни за красива кожа директно от модния подиум

Красавиците от модния подиум полагат неимоверни грижи, за да изглежда кожата им винаги в най-добрата си форма. А това е особено трудно, предвид факта, че тези дами често с дни са обсипани с огромни количества тежък сценичен грим, който категорично не е сред най-добрите приятели на външната обвивка на лицето.

Вече сме ви разкривали, че Миранда Кер защитава кожата си от влиянието на околната среда и следите на времето с помощта на натурално шипково масло. А ето и какви са триковете на някои от нейните популярни колежки.

Кандис Суанепул също е сред почитателите на натуралните масла. Тя споделя, че кожата на лицето ѝ е чувствителна и комбинирана. За да я балансира по най-нежния възможен начин, се доверява на етерично масло от чаено дърво, капки от което добавя както към почистващия, така и към овлажняващия си продукт. За тялото си пък русокосият ангел предпочита кокосово масло.

Жаклин Яблонски винаги има под ръка ултрахидратиращ крем, с който успокоява жадната си суха кожа. Брюнетката го използва два пъти дневно като вечер го смесва и с няколко капки базово масло за дълбоко подхранване.

Тайни за красива кожа директно от модния подиум
Карли Клос е буквално пристрастена към охлаждащите продукти за очи, които намаляват подпухналостта и тъмните кръгове, получени вследствие на тежките и изморителни фотосесии. Любимите ѝ са с екстракт от гинко билоба.

Джоан Смолс съветва да не пренебрегвате серумите и да използвате такива продукти както сутрин, така и вечер, непосредствено преди да нанесете хидратиращ или подхранващ крем за лице.

Тайни за красива кожа директно от модния подиум
Нина Агдал пък никога не пропуска след измиване да освежи и тонизира лицето си, напръсквайки го с розова вода, предварително поставена за целта в шишенце с фин вапоризатор.

Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 06.06.2014|11:48
интересно инфо
2
Не е посочен 24.04.2014|12:59
Полезни съвети, нормално е те да се грижат много за кожата и видът си.
1
Не е посочен 23.04.2014|15:52
Много хубава статия и много интересна информация.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay