Какво е да си тийн майка - историята на Моника

Какво е да си тийн майка - историята на Моника

Моника Александрова е инфлуенсър и ютубър, но това само една малка от живота ѝ. Съдбата я сблъсква с предизвикателството да стане майка още в тийнейджърска възраст. Как се справя с отглеждането на дете толкова млада? Притеснява ли се от хорското мнение и как съчетава правенето на видеа с майчинството? Разберете всичко това в новото ни видео!

Нека да те върнем в началото! Как реагира, когато видя двете чертички на теста?

На 19 ноември 2020 г. си направих теста и видях двете чертички. Първоначално реакцията ми беше радостна, но след това премислих нещата и започнах да се притеснявам.

Как сподели на родителите си и как реагираха?

Майка ми се разтрепери, изпадна в депресия за около две седмици. Баща ми го прие по-спокойно. Притесняваше се за мен, как ще се справя, но реши да не го показва. Казаха ми, че ще бъдат до мен, каквото и решение да взема.

Представяла ли си си някога, че това може да ти се случи?

Перфектната възраст за раждане на дете в главата ми винаги е била 25 години. Това не е сценарият, който съм си представяла, но това е съдбата.

Нямаше ли притеснение, че ще изпуснем купонджийските тийн години?

Не, никога не съм имала интерес да ходя по купони, да пуша и да пия. Аз съм скучен тийнейджър - обичам да гледам филми, домошарче съм, излизам в парка, пазарувам в мола, чета книги.

Имаше ли притеснения за това как ще се справиш, когато майка ти не е до теб?

В началото имах! Бях много притеснена в болницата, тъй като майка ми нямаше как да е там. Никога не съм държала новородено, въпреки че знам, че трябва да придържам главата и да съм внимателна. Опасявах се дали няма да направя нещо не както трябва. След това осъзнах, че не е чак толкова страшно и мога да се справя.

Нека споменем и бащата! Той как реагира, когато научи, че ще имате бебе?

Той беше по-шокиран от мен, глътна си граматиката! Разбирам го - малко са хората на тази възраст, които ще се зарадват. Когато научихме новината бяхме заедно от около година. Той с притесняваше за реакцията на неговите родители. С него се различаваме по това, че сме отгледани по различен начин - докато аз съм имала право на избор, той е гледан по-строго. Реакцията им не беше положителна, искаха да направя аборт, но в крайна сметка го приеха. Родителите ми се застъпиха за мен.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay