Жоро Варсамов: "Днешните мъже не притежават нужните качества"

Жоро Варсамов: "Днешните мъже не притежават нужните качества"

Жоро Варсамов се изяви като лошото момче във "Фермата”, но пък спечели сърцата на мнозина. Решихме да го поканим на гости, за да разберем дали лошите момчета могат да обичат и позволено ли е на мъжете да плачат! А какви са днешните жени? Станаха ли момчетата псевдо тарикати? А изневеряват ли? Всичко това чуйте сега!

Жоро, ти лошо момче ли си?

За някои съм лош, за други - добър. Не бих казал, че съм лош. Но какво значи лошо момче? В днешно време е пълно с разни псевдо лоши господа - Фейсбук гангстери. Трудно е да се дефинира какво точно означава това. Например за майка ми съм лош, зашото се татуирам, постоянно слушах упреци навремето. Сега всички са татуирани и това се приема добре, но тогава не беше така. Но аз не съм се татуирал, за да изглеждам лош. Те си треперят и само като ме чуят по улицата, хаха.

Лошото момче има ли отличителни белези?

Това са по-скоро признаци, приети от обществото. В ден днешен няма лоши момчета. Те си мислят, че след като са си татуирали калашници, приели са забранени вещества, стъпват тежко в заведенията, са лоши. Всъщност картинката е много смешна. Едно време е било модрно мъжът да е джентълмен, да се грижи за жената до себе си, докато сега, за тези лигльовци е важно да се снимат в колата. В ден днешен няма мъжки качества, това е болна тема за мен.

Къде стои тогава уважението във взаимоотношенията?

Те не знаят какво е това, не го разбират. След като са приели примера от не особено умните си родители, те подражават. Това обаче не ги прави лоши, лоша е средата, в която са израснали и те не знаят кое е правилно или не. За тях е важно да се снимат и да се тагне, но не се интересуват от жените до себе си. Те подаряват цвете за Свети Валентни, зашото така е прието, а не защото влага мисъл в това. Истинските лоши момчета всъщност обичат жените си и са с тях цял живот. Това, че не могат да обичат е абсолютен мит.

Какви са ценните качества, които трябва да притежава истинският мъж?

На днешните "мъже” им липсват всичките качества. Крайно е, но е така. Ще отговоря по малко по-различен начин. В културите, в които е разрешено многоженството, за д аимаш повече от една жена, единственото нещо, което се иска от този човек е да може да се грижи за нея и да ѝ подсигури живота. В България това нещо го няма. Той има гадже, хвали се с нея, но не се грижи добре за нея и я губи.

При днешните жени липсва същото. Търсенето определя предлагането. След като се търси външност с джуки и цици, това се и предлага. Хубавите качества, които са цел на интелигентните хора, вече се срещат много рядко. Вече дори не търсим любов.

Чувстваш ли се неразбран?

Със сигурност съм неразбран. Лото е, че съм емоционален и "джафка’ сякаш имам някаква надежда, а всъщност нямам. Понякога се случва да направя добро, по непреавилен анчин. Тогава при мен идва възрастен човек и ми казва, че нищо няма да се промени. Винаги съм се опитвал да оправя света… Образът на лошо момче по-скоро ми е пречил. Когато се появя някъде всички се обръщат и ме гледат. Същевременно винаги попадам на неадекватни хора. Но нищо не бих променил, това съм си аз!

Могат ли мъжете да плачат и да обичат? Много мъже твърдят, че няма истинска любов и всичко е до интереси?

Защо да не може? Не разбирам! Това не е слабост. Даже не съм се и замислял защо се приема за неправилно. Няма нищо по-нормално от това да изразим обичта си към хората, които обичаш. Ако и това нещо го няма, то няма смисъл да се живее. А, когато човек плаче, значи, че е загубил нещо. А това означава, че е живял. Хора, които няма за какво да плачат, живеят пропилян живот.

Твоята лична кауза е борбата с насилието над животните. Как вървят нещата там?

Не върви на никъде. Има ужасно лоши хора! Има и добри дела, които ме сгряват. Но това, че съм се намесил е знак, че съм постъпил правилно за себе си, но това не помага на животното по никакъв начин и не премахва страданието му. Хората постоянно ми изпращат линкове с насилие към животни. Често не ги отварям, защото знам, че ще взема отношение и ще направя нещо. Това предизвиква вътрешна борба у мен. Знам, че дори да намеря човека, който е постъпил жестоко с животното, това оставя травма у мен. Не разбирам защо някой изпитва нужда наръга беззащитно куче или да ги примамва с храна, за да го изтезава след това.

Заговори се, че каузата ти е с цел изчистване на имиджа ти. Какво мислиш по въпроса?

Това го чувам за първи път. Изненадан съм! Дори сега, типично за мен би било да спра да го правя само, за да докажа, че не е вярно. Не мога да повярвам. Честно казано, не искам никой да ме харесва!

Какви качества трябва да притежава една жена?

На първо място, аз не вярвам, че някой трябва да се прави на нещо, което не , за да се хареса на другия. Ако на нея не ѝ харесва това, че се бия, значи тя няма място до мен. Бъди себе си и ще те харесват такава, каквато си.

Говори се, че изневярата вече е нещо нормално. Какво мислиш за това?

Ако една жена има нужда да бъде с някого и същевременно да ходи на още 500 места, бих я попитал какво изобщо прави във връзка. Единственото, което мога да изтъкна като причина е финансовата част - има кой да я издържа, а тя ходи при други. Има го и при мъжете - жената го издържа, а той ѝ изневерява. Аз не бих простил изневяра. След като е избрала да отиде при друг, може да се чувства свободна да търси щастието си другаде.

Какво ни разказа Жоро за "тъмната дупка" Студентски град? Какви мили спомени от детството си припомнихме? Гледайте!

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay