Бюти съветите на Зори: Красиви като ангелите на Victoria’s Secret

Как да се сдобием с перфектния външен вид на моделите на модната марка?

Бюти съветите на Зори: Красиви като ангелите на Victoria’s Secret

Днес, в рамките на рубриката "Бюти съветите на Зори", нейната авторка ще ви покаже как да се гримирате като моделите на Victoria's Secret. Съветите й ще ви помогнат не само при грима на лицето, но и за цялостната визия.

Даваме думата на Зори...


Здравейте, дами!

Преди да започна със съветите за красота, искам да ви поздравя, че сте тук и четете тази статия, което означава, че полагате усилия да изглеждате добре, въпреки работата, грижите за децата и къщата и всички останали ежедневни задължения, които ви затрупват.

Поздравления за това, че се стараете най-вече заради самите себе си! Прекрасни сте.

Сега, по същество. Коя жена не се възхищава на моделите от подиума на Victoria's Secret?! Перфектни тела, къдрици и сияйни лица. Докато за перфектната физическа форма няма чудеса, при грима имаме един истински приятел.

Идеалните къдрици

Красотата на тези момичета се крие в семплата им прическа. За целта ще имате нужда от маша за коса с диаметър 38 мм и около 15 щипки за коса.

Важно е да разделите правилно косата: в средата на главата навиването става навътре и назад, докато от страните навиването е навътре и надолу.

Бюти съветите на Зори: Красиви като ангелите на Victoria’s Secret

След като цялата коса е накъдрена и защипана, напръскайте с лак за коса (правете разлика между лак за финална фиксация и лак за междинен стайлинг). Оставете къдриците да изстинат за около 20 минути и междувременно преминете към грима. След това просто ги пуснете свободно и прокарайте пръстите си през тях. Ето ви прекрасната прическа!

Сияйната кожа

Бюти съветите на Зори: Красиви като ангелите на Victoria’s Secret

Когато говорим за гримa на моделите на Victoria's Secret, си представяме лятна сияйна кожа. Е, за късмет не се нуждаем от лято и слънце, за да постигнем подобен блясък.

Хайлайт под формата на пудра или гел, които се предлагат и в много различни нюанси, миксирани с руж (2 в 1), ще ви дадат това очарователно сияние. Но тайната на успеха е да нанасем грима в правилните зони.

Нанесете върху най-високата част на скулите, по дължината на носа, в средата на периметъра на горната устна, под веждите и в свивката на брадичката. Използвайте мека четка за руж, а в по-малките зони - кръгла четка за блендиране и прецизност. Този продукт промени напълно начина ми на гримиране и ще промени и вашия!

Бюти съветите на Зори: Красиви като ангелите на Victoria’s Secret

Котешкото око
Дори да не сте почитатели на сенките и други продукти за подчертаване на очите, една добре нанесена очна линия и спирала ще отворят погледа ви и ще ви придадат свеж и красив вид. Но след като искаме да приличаме на ангелите на Victoria's Secret, днес ще положим малко повече усилия!

Извадете златистите, бежовите и розови сенки за очи, а във вътрешния ъгъл на окото с малка кръгла четка нанесете от същата хайлайт пудра, която ползвахме за скулите. Това ще привлече светлина към очите!

Устните са бонбонени или както беше популярно в тийнейджърските ми години - са в един много модерен за тогава цвят - "пепел от рози”. Повече за този грим стъпка по стъпка във видеото ми в края на статията.

Тези перфектни крака

Бюти съветите на Зори: Красиви като ангелите на Victoria’s Secret

Малко са щастливките с перфектни крака и най-вече кожа без някоя друга разширена вена, спукан капиляр или синина. Но пък вече гримът не е резервиран само за лицето.

Съществуват бронзиращи лосиони и спрейове, които ще ви спестят часове излагане под изгарящите лъчи на слънцето. Да не говорим колко е вредно то и, че е една от първите причини за поява на бръчки.

Ако търсите по-бърз ефект, тогава ви препоръчвам водоустойчив фон дьо тен за лице, но най-вече - за тяло. Много важна стъпка е ексфолирането на кожата, преди нанасянето на грима. Смесете лосион за тяло с фон дьо тена и нанесете, като започнете от центъра навън.

Бюти съветите на Зори: Красиви като ангелите на Victoria’s Secret

Бюти съветите на Зори: Красиви като ангелите на Victoria’s Secret

Знаете ли, че краката също подлежат на контур и хайлайт?

Нанесете хайлайт след фон дьо тена, но само в средата (най-изпъкналата част) на крака. След това ви остава да си сложите любимите токчета и успехът ви е гарантиран!

Ако обичате блясъка, сложете от същия продукт и върху раменете и деколтето. И дано онези, които са насреща, да си носят слънчеви очила, защото ще бъдете ослепителни!

С любов,
Зори.





Бюти съветите на Зори: Красиви като ангелите на Victoria’s SecretЗа автора: 

Зорница Иванова е гримьор, фотограф и автор на моден блог. 

Може да следите проектите й, както и статиите й за красота, мода и лайфстайл на www.zoriart.com и на фейсбук страницата https://www.facebook.com/ZoriMakeUpArtist

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay