Дуа Липа доказа, че денимът отново е на мода

Денимът беше изключителлно популярен в началото на 2000-те години. Всички и до днес помним тоалетите на Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк от червения килим. Както вероятно сте заблязали, дънковата мода отново се завръща на сцената. Хейли Бийбър съвсем наскоро се показа в небрежни дънки с ниска талия, а Бела Хадид разтуптя мъжките сърца с предизвикателен дънков корсет. Меган Фокс, от совя страна, заложи на дънкова рокля, която сякаш носеше енергията на Бритни. Дори Кейти Пери се премени в дънков гащеризон с огромна, странична панделка. Явно сега дойде редът на Дуа Липа да покаже своя прочит на дънковия тренд.

Изпълнителката на "Don't Stop Now" пусна най-новото си парче от Аделаида, Австралия, където в момента изпълнява последния етап от турнето си "Future Nostalgia"Певицата позира в сиво-син костюм с нотки от ярко вишнево червено, постигайки перфектния баланс между небрежно и стил на истинска модна икона. Все пак тези ботуши са нещо, към което не можем да останем равнодушни.

Ще пренебрегнем факта, че тази пола наподобява по-скоро колан и ще се съсредоточим повече върху чувството, което ни създава тзи тоелет. Дънковите елементи на облеклото са на марката Diesel, което си е истинска класика за стила отпреди 20 години. Но нека да поговорим малко за колан... ъъъ, полата. Освен, че е решена в избледяващ ефект, мини полата включва лента от деним, висяща отстрани, създавайки асиметричен вид. Но най-емблематичният детайл от визията е именно ниската талия, която бавно, но славно започва отново да си проправя път към модния свят.

Тоалетът на певицата бе допълнен с привличащи вниманието червени нюанси - чифт високи ботуши до коляното и матово червено червило, както и масивен червен пръстен на показалеца. Дуа може да е британка по националност, но синьо-червената цветова схема много ѝ подхожда.

По-наблюдателните сигурно вече са забелязали още един изненадващ Y2K аксесоар — бяла прашка, която се прокрадва над полата. На нея е бродирано името на певицата!

Но Липа не е първата, която възвърна този тренд. Наскоро Хейли Бийбър демонстрира подобен бял чифт бельо със своето име, бродирано с бебешко син шрифт.

На нас вече ни се прииска да поносим малко деним. Даже вече сме се спрели на няколко опции!

Ето и още малко дънково вдъхновение от Дуа Липа:

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay