Как да се обличате като французойка

Как да се обличате като французойка

Франция е държавата, в която модата е на особена почит. Французойките са смятани за най-красиво облечените дами в света. Те знаят как да покажат на всички себе си чрез своето облекло. А ние ще ви кажем тайните как те го постигат.

Ясно е, че всеки има собствен стил. На една фигура стоят добре един вид тоалети, а на друга – друг. Не се стремете да се ограничавате само в модните тенденции, които са хитови през дадения сезон. Стремете се да се обличате по своя вкус и във всяка визия да добавяте детайл от себе си.

Ето няколко стъпки, които ще ви помогнат да се обличате като французойка:

Пропуснете смелите цветове и се насочете към неутралните от главата до петите, като черно, кафяво, бежаво и бяло. Французите са склонни да носят безсезонни тоалети, които не са обвързани с тенденциите, така че това са тоалети, които могат да се носят отново и отново.

Ботите са от съществено значение. Задължително са ви необходими боти, за да се докоснете до френския стил. Те са идеално съчетание с нещо практично и готино.

Когато се съмнявате какво да облечете, изберете типично мъжки дрехи. Всяка французойка в гардероба си има блейзер. Потърсете модели, които са свободни, но ги съобразете с останалото си облекло – от тениска до панталон.

Купете си гащеризон. Това е друга основна част от гардероба на дамата от Франция. Многофункционалността на гащеризоните е удивителна. Можете да ти носите с почти всичко – от ботуши до елегантни токчета.

Пропуснете неудобните обувки. Френските дами са склонни да се спестят неудобните ужасно високи токчета. Вместо това носете удобни обувки като мокасини или ниски токчета, които могат да бъдат с вас през целия ден.

Купете си чанта, която може да бъде с вас при всеки повод. Чантите, които дамите от франция носят, са изчистени и по-възможност големи. Освен че в тях бихте могли да съберете много лични вещи, но и те ще ви бъдат верен помощник в ежедневните ви задачи.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay