Да обновим гардероба за пролетта?

Да обновим гардероба за пролетта?
Pexels

Идва краят на месец март, а с него се появява и нетърпението и копнежа по пролетта. Хубавото време, слънчевите следобеди и възможността за приятна разходка на открито ни кара да се замислим готови ли сме за новия сезон. Скоро ще се наложи да отворим гардероба и да заменим зимните якета, пуловери и дебели дрехи с нещо по-леко, пролетно, а защо не и да добавим нещо ново.

Пролетта е чудесно време да започнем и лека физическа активност на открито. Разбира се, за спорта няма сезон, но топлото време предразполага към по-дълги разходки, било то в града или планината. 

Нека разгледаме някои предложения за обновяване на гардероба с красиви, но същевременно полезни артикули, защото знаем, че модата се мени постоянно, но има неща, които се запазват с времето.

Слънчеви очила

Изгряват първите пролетни лъчи, а с тях се сещаме за един аксесоар, който освен че спомага за красива визия, предпазва очите ни от вредните ултравиолетови лъчи.

Да обновим гардероба за пролетта?

Винаги преглеждаме къде предстоят или има намаления, за да можем да се сдобием с нещо красиво, но на добра цена. Независимо дали предпочитате форма авиатор, унисекс, големи рамки или определен цвят, със сигурност ще ви заинтригува 15% намаление на слънчеви очила в eMAG с код "Sun15" до 04.04.2022. Разгледайте интересните предложения, а ако вие вече притежавате такива, може да погледнете за подарък за вашата половинка.

Спортни екипи

Както споменахме, не можем да не разгледаме и секцията за спортни облекла, защото какво по-мотивиращо от хубаво време и красив екип, за да започнем да спортуваме?

Да обновим гардероба за пролетта?

Предложенията са много. Можем да избираме от късо горнище, до такова тип туника. Да вземем клин с тениска или цял екип в комплект. Пролетта е чудесно време и за по-слънчеви и интересни цветове, въпреки че черното си е класика през цялата година. Бяло, пастелно, пепел от рози са цветове, които подхождат почти на всеки и са страхотен избор.

Спортни обувки

Да обновим гардероба за пролетта?

Не можем без маратонки! Разходка в парка, планината или спорт? Трябват спортни обувки, които да са удобни, леки и разбира се - красиви! За радост в eMAG предлагат толкова много, на различни брандове, цветове и предимства. Изберете тези, които най-много подхождат на вашия стил, както и съчетайте добре с екипа, който вече сте подбрали. Ние предпочитаме тези с по-дебела подметка, за да имаме максимален комфорт. А вие на кои ще заложите?

Дамски чанти

Да обновим гардероба за пролетта?

Независимо дали ще спортуваме или ще излезем някъде, има още един аксесоар, без който дамите не могат - нейно величество дамската чанта. Спортна, екстравагантна, малка, голяма, черна, червена, бяла, маркова - трябва да имаме от всички! Пролет, лято, есен, зима - все подходящи сезони за нова чанта! Дали ще е клъч, през рамо или така модерните напоследък раници - това е избор на всяка дама, но общото е, че всяка иска да има избор. Все пак чантата е нещо, което можем да използваме като акцент в тоалета, да изпъкнем или пък да ни бъде удобна при разходка в парка.

Пазарувай онлайн?

Живеем в толкова технически напреднал свят, че можем дори да пазаруваме от дома си. 

Не винаги остава време след работа за обиколка по магазините, а и в крайна сметка не всеки ден имаме желание да чакаме пред пробните на дълги опашки, да се редим на каси и да стоим на крак в края на дългия делничен ден.

Предимства на пазаруването на модни артикули от eMAG:

Най-хубавото - не участваш в борбите за артикули в мола, пробната и магазините като цяло.

Всичко пристига бързо, лесно и удобно до твоята врата!

Имаш време на спокойствие да пробваш всичко и да решиш дали ще оставиш или върнеш. Тъкмо можеш да вземеш мнение от любимия или приятелка!

Срокът за връщане е 30 дни и е БЕЗПЛАТНО и лесно! Предостатъчно да решиш нали?

Огромен избор те очаква на сайта, както и множество опции за плащане и възможност да вземеш пратката до дома, офис на куриер или шоурум на eMAG. Сетили са се за всичко.

Какво трябва да направиш ти?

Влез, разгледай и избери твоите любими продукти! Възползвай се и от невероятните предложение на слънчеви очила, както и не спирай да следиш сайта за още изненадващи оферти!


 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay