От утре "Круд: Нова епоха" ще ни убеди, че еволюцията не е за всеки

Превърнете тегобите на съществуването в радост от живота.

От утре "Круд: Нова епоха" ще ни убеди, че еволюцията не е за всеки

Няма нищо по-хубаво и по-нормално от това със семейството ви да спите на камара. Поне така си мислят неподправенитеи колоритни членове на праисторическата фамилия Круд преди да се сблъскатс Хомосапиенс (с акцент върху сапиенс!)–семейство, няколко стъпки напред в еволюционната стълбица, което приема пещерняците в своя модерен и изтънчен дом, в който (о, чудо!) всеки си има своя стая и легло. А това означава нарушаване на ценностите, благодарение на които Круд са преживели дългите години в изпълнения с непосредствени опасности свят, който обитават.

С най-новия клип на Круд: Нова епоха ще надникнем към завладяващия и пъстър свят на семейство Круд и ще станем свидетели наизключително забавния им сблъсък с Хомосапиенс. А на 6 август, само в кината, ще открием непреодолими ли са различията между двете семейства и каква е заплахата, която ще ги запрати на незабравимо приключение, което ще предопредели неясното им бъдеще. Настъпва нова епоха.

За филма:

Преживели сериозно количество катастрофи и опасности, сред които зъбати зверове и "края на света", Круд имат нужда от ново място за живеене. Затова праисторическото семейство се отправя на пътешествие в търсене на място, което да нарекат свой дом. И когато откриват защитено от висока стена идилично райско кътче, те смятат, че са намерили решение на всичките си грижи. Има само един проблем. Друг вече живее там: семейство Хомосапиенс.

Със своята сложна къща, разположена на гигантско дърво, невероятни изобретения и много земя със свежи хранителни продукти, Хомосапиенс далеч по-еволюирали и приемайки Круд в своя дом, като първите гости на света, напрежението между тях много бързо ескалира. Точно когато изглежда, че е невъзможно пещерното и модерното семейство да намерят общ език, нова заплаха ги изкарва на епично пътешествие извън сигурността на укрепения им дом.

Режисьор на филмa е Джоуел Кроуфърд, който е работил по множество анимационни проекти на DreamWorks Animation, включително Тролчета и поредицата Кунг-фу панда. Продуцент е Марк Суифт (Мадагаскар 3). Ролите на български озвучават Васил Бинев, Светломир Радев, Иван Велчев, Царина Юхновска, Лина Шишкова, Йорданка Илова, Светлина Станчева, Константин Каракостов, Анелия Шишкова и др.

Откриваме нова страна на еволюцията с Круд: Нова епоха от 6 август само в кината и 4DX.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay