В десетката с най-успешните мъже модели

Топ 10 на най-успелите лица в света на мъжката мода

Бен Хил
Бен Хил

Петък е, малко преди края на работния ден. Което си е празник и като за празник решихме да ви подарим класацията на в. "Дейли Телеграф" за най-добрите модели мъже в света.

10. Бен Хил

Чаровник, който в момента работи за седем модни агенции в целия свят. Американецът е в модния бранш от няколко години, но вече е бил лице на едни от най-известните марки като Hugo Boss и Jimmy choo.

9. Батист Джабикони

Музата на Карл Лгерфелд или по-скоро негово гадже. Версии има много, но едно е сигурно - Джабикони е гей, което си е една голяма загуба за целия женски свят. Лице на пролетно-лятната колекция на Chanel, Dior, Fendi и естествено на модната марка на Лагерфелд.

8. Саймън Несман

Момчешко излъчване и перфектни черти на лицето, заради което е един от най-предпочитаните модели от дизайнерите. Саймън е бил на кориците на "GQ”, "Vogue Homme" и "W", както и на марката GAP и Givenshy.

7. Шон О' Прай

Синеокият красавец е отскоро в света на модата, но кариерата му се развива светкавично добре. В момента е лице на есенно-зимната колекция на Versace, а тепърва очакваме да чуваме все по-често за него.

6. Джон Кортахарена

Джон бе модел на Versace, но постигна известност с филма на Том Форд "Самотен мъж". Той е лице на линиите очила на модните марки и на сезон се снима в не по-малко от шест кампании.

5. Марк Вандерлу

Марк е лице на Hugo Boss. Снимал се е в кампании на Calvin Klein, Armani И Guess.

4. Ноа Милс

Рекордьорът в тази класация с най-много рекламни кампании, които е украсил и разбира се, дебютната му роля във филма " Сексът и градът".

3. Ларс Бурмайстер

Ето я и челната тройка. Ларс повече от 5 години е лице на парфюма на Armani "Acqua di Gio". Няма класация за успешни модели, която да мине без името на германеца да бъде класирано в топ 10.

2. Дейвид Ганди

Той е нашият номер едно. Макар този път да е класиран на второ място. Харесваме го ужасно много, защото за разлика от повечето модели, той излъчва истинска мъжественост. През 2001 г. печели моден конкурс, оттогава е лице на Dolce&Gabbana и радва окото на жените по света.

1. Габриел Обри

Габриел е първият мъж модел, появил се на корицата на сп. "Uomo Vogue". Освен като модел, Обри има верига ресторанти и издава албуми или с други думи е красив и мултифункционален.

26 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 29.01.2013|15:04
Всички са симпатяги. Изключени правят само Баптист Джиабикони и Саймън Несман. Изглеждат недоразвити
2
Не е посочен 18.10.2011|17:00
Това ли са новите мъже секссимволи. Благодаря, но предпочитам Кийфър Съдърланд, Ръсел Кроу, Джерард Бътлър и Пол Уокър. Според мен те притежават по-истинско мъжко излъчване.
1
Не е посочен 17.10.2011|13:00
Ноа Милс може да е класиран на 4-то място, но за мен той е номер едно! Повечето мъже в класацията може да са много известни модели, но не ми харесват изобщо. Извинявайте дами от Jenite.bg, но не само Дейвид Ганди излъчва мъжественост, а и Ноа. Може ли да се устои на такъв мъж? http://www.taratur.com/files/05.02noa.jpg
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay