В каква секс поза да го правим според това колко му е голям?

Размерът винаги има значение!

В каква секс поза да го правим според това колко му е голям?

Когато стане дума за секс, всяка жена си мечтае, ако е възможно, мъжът й да е повечко надарен там долу. Разбираемо е, жените се впечатляват от масивни и големи неща. Да, но голям пенис не винаги означава голямо удоволствие. Мъж със средна големина размер или дори с малък може да Ви достави повече удоволствие от такъв с голям (в някои случаи има направо гиганти). По-важно е продължителността на акта, дълбочината на проникване, страстта, начина, по който ви влияе самият мъж.. и разбира се, позицията, в която го правим. А знаете ли, че има различни подходящи позиции за правене на секс според това колко му е голям.

Ако е със средно голям

Това може би е идеалният вариант. Една от най-хубавите пози, която ще Ви донесе максимално удоволствие, е вие да сте отгоре, той отдолу. Свийте краката си и се натиснете максимално към него. Така заклещени със сигурност ще се изкачите на седмото небе.

Ако е повече от надарен ( тук става дума за висша категория)

Е, ако сте от щастливките да имат мъж с доста голям пенис, Ви препоръчваме първо да наблегнете на любовната игра (не е като да няма с какво да си играете). Самата поза препоръчваме да е вие да сте на леглото или на пода (където Ви е по-удобно), коремът Ви да сочи земята, а тялото Ви да пружинира все едно ще правите коремни преси.

Ако е с по-малък


Позата, която препоръчваме, е подобна на предишната, но дупето този път е нагоре, а бедрата са стиснати, за да може по-бързо и лесно да проникне.

Ако формата на пениса му не е напълно права

Мъжете с такъв вид пенис също могат да Ви донесат безобразно голямо удоволствие. Тук, обаче, не можем да кажем точна поза, всичко зависи от настроението на малкия "господин". Ето защо е хубаво да сменяте различни пози, за да видите коя е най-добрата за Вас.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

 

4 9
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay