“Предизвикай гардероба си” - TikTok съветите на Ана-Мария

“Предизвикай гардероба си” - TikTok съветите на Ана-Мария

Автор Михаела Михайлова

Днес навлизаме в модния свят и ще ви представим едно момиче, известно в Тик Ток с видеата си на модна тематика. Ана-Мария Трайкова има над 47 хиляди последователи в Тик Ток, където проследява модните тенденции, дава съвети на аудиторията си и им помага да имат разнообразие в гардероба си.

Наскоро чаровната Ана-Мария започна модно предизвикателство, за което ще ви разкажем днес. Ще се осмелите ли да се включите?

Ана-Мария, благодаря ти, че прие поканата ни да си поговорим за мода! Тя заема голяма част от контента, който създаваш в Тик Ток. Как се запали по видеозаснемането?

Всичко в Тикток започна на шега по време на първият lockdown. Получих много положителни коментари след първите ми видеа, както и много нови идеи които ме вдъхновиха за създаване на все повече съдържание. Постепенно това прерасна в любимо мое хоби.

В приложението има видеа на всякаква тематика, но ти си избрала модата. Кога се влюби в нея?

Модни списания четях редовно още докато бях ученичка в гимназията. С времето интересът ми към рубрики за мода и стил нарасна. Започнах да следвам все повече content creator-и в областта, както и да търся повече материали на тази тематика.

Можем да видим няколко рубрики в твоя профил. Как дойде идеята да съпоставяш подобни тоалети, носени от известни личности?

Повечето аутфити са им изпратени от моите последователи в Instagram. Това са едни от любимите им видеа, предполагам защото и те могат да се включат с избирането на снимки и известни личности. Ежедневно получавам много съобщения от тях с интересни идеи свързани с аутфити на знаменитости.

На коя популярна дама искаш да приличаш или се вдъхновяваш, когато става дума за дрехи.

Две от най-стилните за мен млади дами са Белла Хадид и Зендая. Не случайно Зендая спечели и наградата на CFDA (Council of Fashion Designers of America) тази година. За ежедневни аутфити и street style се вдъхновявам от Хейли Бийбър. Тя често избира неща, които повечето от нас имат в гардероба си. Въпреки това те са съчетани отлично, а резултатът е перфектна визия, която лесно можем да пресъздадем.

Наскоро започна и нова рубрика - " Предизвикай гардероба си”. Сама ти имаш ли нужда от това или искаш да вдъхновиш последователите си?

Реших да направя предизвикателството за да насърча хората да правят интересни и креативни аутфити, както и да изпробват нови и нестандартни комбинации от дрехите които вече имат. Също така искам да покажа, че това да имаш интересни и разнообразни аутфити не е свързано с купуване на конкретни брандове или дори следване на последните модни тенденции.

Вижте цялото интервю в Novinite.bg.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay