10 летни дрехи, които могат да съсипят дори перфектния външен вид

10 летни дрехи, които могат да съсипят дори перфектния външен вид

Модните тенденции постоянно се променят, бързо остаряват и понякога изчезват за миг. 

Понякога се озадачаваме, докато разглеждаме рафтовете и дрешниците си, пълни с различни дрехи и обувки. Това ни кара да се чудим дали можем да направим модерен външен вид с тях или не.

Обувки пантофки 

Стилистите препоръчват да замените пантофките със сандали на ток. И не става въпрос само за това, че са красиви. Проблемът е, че пантофките карат тялото ви да изглежда по-тежко и са вредни за здравето ви. Тези обувки могат да увредят свода на стъпалото, което може да причини сериозен дискомфорт. 

Малки слънчеви очила

Малките слънчеви очила са любими на Бела Хадид, но наистина не подхождат на всички. Освен това те едва могат да ви предпазят от слънчевата светлина. Стилистите препоръчват да се заменят такива очила с ретро очила. 

Ултра къси шорти

Хората страстно обсъждат онлайн колко дълги трябва да са късите панталони, за да спрат да бъдат плажни облекла и да се считат за ежедневно облекло. Но сега стилистите препоръчват да замените ултракъсите къси панталони с по-дълги, които могат да подчертаят формата на тялото ви.

Тениски с принтове

Този сезон тениските с принтове трябва да бъдат заменени с красиви потници. Нека си признаем, тениските с принтове често изглеждат детински и дори биха могли да ви поставят в неловка ситуация, когато не знаете какъв е надписът на тениската ви, тъй като е написана на чужд език.

Топовете, от друга страна, могат да имат копчета, деколтета от мъниста и закачливи апликации. Стилистите препоръчват да се съчетаят такива горнища с дънки или къси шорти през лятото. 

Чорапи със сандали

Чорапите със сандали са повод за много подигравки и има защо. Никога не обувайте чорапи със сандали, вместо това носете само сандали или маратонки. 

Клинове

Удобните, еластични клинове отдавна са престанали да бъдат просто спортно облекло за фитнес клубове и фитнес зали - те са се превърнали в ежедневно облекло. Стилистите обаче препоръчват да замените клинове с чифт панталони с широки крачоли. В крайна сметка клиновете са ненадеждни елементи на облеклото, които могат да подчертаят и най-малките недостатъци на тялото ви.

Неонови цветове

Стилистите са единодушни, че само Били Айлиш може да успее да направи своите неонови дрехи заслужаващи внимание. Но ако не искате да се отървете изцяло от ярките цветове в гардероба си, експертите препоръчват да се спрете на цветни, допълващи цветове, като оранжево и лилаво. Те ще ви помогнат да изглеждате стилно и смело.

Прекалено обемни бижута

Прекалено големите и груби бижута не са подходящи за лятото, тъй като визията през лятото е по-нежна и деликатна. Избирайте по-нежни бижута, с перли например. 

Дълги потници

Дългите потници покриват късите панталони и поли, което прави вида многопластов и тежък. По-добре избирайте кроп топове и бюстиета. 

Скини дънки 

Напоследък светът на денимът претърпя големи промени, след като индустрията постепенно премина от стегнати силуети към по-обемни и отпуснати модели. Дънки и панталони с ниска талия с широки крачоли, които правят силуета визуално по-дълъг, без да нарушават пропорциите на тялото, станаха по-популярни.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay