5 сигурни начина да възбудите партньора си

5 сигурни начина да възбудите партньора си
Pexels

Всеки човек е различен, както в живота, така и в сексуалнте преживявания. Всеки реагира на сексуалните стимули по различен начин и са необходими разбиране, търпение и много експерименти, за да разберете наистина какво кара партньора ви да се възбужда.

Съществува разбирането, че мъжете винаги са готови за гмуркане, но истината е, че и те са хора и имат нужда от правилния стимул, за да влязат в спалнята. Господата често изпадат в неудобни ситуации поради това погрешно схващане. Наскоро лайф коучът Мартина Палева разясни пред нашата аудитория, че всъщност ние жените сме тези, които притежават по-силна сексуална енергия и именно наша задача е да предразполагаме мъжа или дори директно да си искаме секс. Повече по темата можете да научите тук, а сега нека разберем как да възбудим нашия партньор!

1. Секси съобщения

Може и да звучи изтъркано, но мъжете умират да разберат какви сексуални намерения имате спрямо тях. Независимо дали обичате подробни описания на мръсните неща, които искате да направите с партньора си или сте по-скоро от типа жени, които изпращат разголени снимки, секстингът обхваща всичко. Уверете се, че партньорът ви се чувства удобно от този тип комуникация, за да не го смутите, вместо да го предразположите.

2. Направете го център на вашето внимание

Мъжете обичат вашето внимание, особено в спалнята. Организирайте си среща, в която всеки от вас ще се концентрира в това да достави удоволствие на другия по отделно. По този начин ще се свържете емоционално един с друг, благодарение на докосвания и чувственост. Също така, проучете го - намерете начин как да му подействате най-ефективно. Дали ще бъде чрез физически стимули или пък ще се опитате да възбудите ума му. Всичко зависи от неговите лични предпочитания.

3. Попитайте го какво му харесва

Така не само ще получите тази така важна информация, но ще му покажете, че сте напълно въвлечена в тази връзка и неговото удоволствие е важно за вас. Тук не е важно само какво му допада и и защо.

4. Докосвайте го в върха на пръстите си

Докосването е изключително възбуждащо, но понякога колкото по-меки са усещанията, толкова по-горещо е съблазняването. Погледнете страстно партньора си от горе до надолу и след това използвайте ръцете си, докосвайки цялото му тяло само с върховете на пръстите си.

5. Докосвайте се пред него

Той може само да гледа, но не и да пипа! Завържете ръцете му и започнете да го стимулирате визуално, докато не започне да ви моли да го докоснете.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay