6 тренда, които да оставим през 2020 г.

6 тренда, които да оставим през 2020 г.

Модата се мени постоянно и е трудно за обикновената жена да бъде запозната с най-новите трендове, но ние ще ви кажем какво наблюдаваме напоследък и кои дрехи няма да бъдат популярни през 2020 г.

Разбира се важното е да се чувствате добре и комфортно, така че ако харесвате някои от тези неща - продължавайте да ги носите. Все пак модата е и за забавление, и за да ни накара да се чувстваме удобно и красиви.

Нека видим кои трендове са извън мода тази година:

1. Дънки със силно разкъсани крачоли

6 тренда, които да оставим през 2020 г.

Тези дънки бяха на мода през миналата 2019 г., но през новата 2020 г. се проправя път за по-изчистените и класически модели.

Най-модерни ще бъдат панталоните с прав, а не слим крачол. Високата талия продължава да бъде сред топ тенденциите.

2. Ботуши над коляното

6 тренда, които да оставим през 2020 г.

С прискърбие ще ви споделим, че тази година ботушите над коляното не са от най-модерните. Трендът, който преобладава през 2020 г. е ботуши под коляното.

Въпреки че много харесваме чизмите над коляното, трябва да ви споделим за новите тенденции и да ви кажем кое е най-модерно.

3. Обемистите маратонки

6 тренда, които да оставим през 2020 г.

През миналата 2019 г. почти навсякъде виждахме дамите с големи и обемисти маратонки, съчетани по всевъзможни начини. Е, тази година отново се връщаме на по-прибраните модели. Тези, които карат крака ни да изглежда по-малък и не са чак толкова натрапчиви - най-вече кецовете с равна подметка.

4. Biker shorts клиновете

6 тренда, които да оставим през 2020 г.

Ето една тенденция от изминалата година, която сме благодарни, че приключи. Този тренд така и не успяхме да го възприемем и да го направим част от гардероба си. Понякога изглеждаше добре на известни личности и снимки в Instagram, но с радост обявяваме, че тази тенденция няма да присъства в тазгодишния гардероб.

5. Блузи с паднали рамена

6 тренда, които да оставим през 2020 г.

Отново хит през 2019 г., който вече няма да присъства в модните тенденции през сегашната година. Можете да замените този тренд с блуза с едно паднало рамо, така ще бъдете в крак с модата и ще изглеждате закачливи и интересни.

6. Високи обувки със заоблен връх

6 тренда, които да оставим през 2020 г.

Обувките със заострен връх - този тренд продължава все по-усилено да проправя своя път още от миналата година до сега. Те отново ще са на мода и ще избутат съвсем от класациите заоблените върхове. Друга модна тенденция, която набира скорост са високите обувки с квадратен затъпен връх.

6 тренда, които да оставим през 2020 г.

Отново искаме да подчертаем, че това са модни тенденции и че ако нещо от тях или дори всички вие харесвате и се чувствате добре, не ги заменяйте. Важното е как се чувстваме и ако дадена дреха или обувка ни дава усещането за комфорт, то няма кой да ни спре да я носим.

Бъдете себе си. Избирайте неща, които ви харесват и ви карат да се радвате на отражението в огледалото. Все пак това е важното при модата - да се чувстваме красиви!

И не забравяйте да носите най-важния аксесоар винаги със себе си - вашата усмивка!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay