8 остарели неща, които можете да носите сега и въпреки това да изглеждате страхотно

8 остарели неща, които можете да носите сега и въпреки това да изглеждате страхотно

Модата става все по-бърза и по-бърза: преди време дрехите можеха да се носят няколко години, но днес те не издържат повече от един сезон. За щастие има начини да оформите дрехите си така, че да продължават да изглеждат модерни и така да не се налага да купувате нови неща всеки сезон.

Къс пуловер

Остарелите къси пуловери могат да се върнат към живота, ако ги носите с панталон с висока талия и приберете пуловера вътре. Можете също да запретнете ръкавите и да обуете красиви обувки, за да направите външния вид още по-добър.

Прилепнала рокля

Остарялата прилепнала рокля може да бъде отново модерна, ако я носите с нещо свободно в горната част - като овърсайз яке или пуловер с голям размер. Няколко аксесоара и роклята става страхотна. 

Тънък пуловер

Тънък пуловер, от който не искате да се отървете, може да бъде скрит под дълго яке с големи размери. Това е чудесна идея, ако отивате на място, където е наистина студено.

Тесни дънки с ниска талия 

Въпреки че дънките с ниска талия се връщат под светлината на прожекторите, те все още подчертават твърде много от извивките на тялото, което днес не е модерно. За да върнете тези дънки към живота, опитайте да ги носите с широки топове, масивни маратонки или шапка.

Тънко кожено яке

Тънки, вталени кожени якета бяха доста популярни само преди няколко години и те могат да се носят с модерни рокли и обувки. Не закопчавайте якето, за да изглежда наистина модерно.

Тънко прилепнало сако

Тънкото сако може да се прибере във високи дънки, за да направи външния ви вид малко по-интересен и необичаен. Също така можете да навиете ръкавите и да сложите шапка: по този начин външният вид става още по-добър.

Широка или мъжка риза

"Boyfriend" ризите са много актуални, защото са широки и удобни. Лесно е да направите модерен небрежен външен вид. Просто опитайте ризата на приятеля си.

Къса жилетка

Късите жилетки не трябва да се носят с тесни панталони или да се използват като връхни дрехи. За да изглеждате модерно, просто пъхнете жилетката в широкия си панталон и обуйте подходящи обувки.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay