FOREO в топ 3 на най-популярните марки за грижа за кожата в света заедно с The Ordinary и Neutrogenа

ТОВА ПОКАЗВА СКОРОШНО ПРОУЧВАНЕ НА LOOKFANTASTIC – ЕДИН ОТ НАЙ-УСПЕШНИТЕ КОЗМЕТИЧНИ Е-ТЪРГОВЦИ В ЕВРОПА

The Ordinary, Neutrogena и FOREO са трите най-популярни бранда за грижа за кожата в света. Това показва скорошно проучване на LOOKFANTASTIC – най-големият онлайн търговец на премиум марки за красота в Европа. Това прави FOREO най-търсената beauty-tech марка в света, тъй като е единствената от тази категория в топ 3. Шведската компания приключи годината също с рекордни продажби и 35 милиона клиенти, което прави 2021 г. една от най-успешните в историята ѝ.

В световната класация на LOOKFANTASTIC на марките за грижа за кожата The Ordinary заема челната позиция като най-популярната марка за грижа за кожата в света за 2021 г. със зашеметяващите 37 060 000 глобални търсения през последните 12 месеца. Neutrogena е втора с 7 857 000 търсения, а FOREO се класира трета с 6 851 000 търсения в глобален мащаб през миналата година. 

"Изключително сме щастливи от това класиране. Потребителите на продукти за красота все повече търсят интелигентни решения за употреба у дома, които осигуряват професионални резултати като в СПА салон. Това е причината и търсенето на продуктите на FOREO да бележи рязък ръст през последните години, и това ще е движещата сила за най-голямата тенденция, която ще навлезе в индустрията за красота през следващите пет години – а именно неинвазивните безболезнени процедури за красота", коментира Борис Трупчевич, главен изпълнителен директор на FOREO. 

FOREO в топ 3 на най-популярните марки за грижа за кожата в света заедно с The Ordinary и Neutrogenа

Категорията "грижа за кожата" регистрира силен бум през последните няколко години, в които всички прекарват повече време у дома. И тъй като потребителите стават все по-образовани относно важността на здравето на кожата и добрата рутина за грижа за нея, те отделят повече време, за да проучат марките и продуктите, в които инвестират. В резултат на това пазарът на грижа за кожата процъфтява. Междувременно, всяка седмица се появяват нови марки и продукти, много от които често се рекламират като "променящи играта" в социалните медии, което кара потребителите да се чувстват малко претоварени от огромния избор. Провокирани от това, от LOOKFANTASTIC решават на направят проучване за 2021 г. и да отличат марките, които наистина си заслужават популярността и инвестицията.

Класацията на LOOKFANTASTIC включва още марката Eucerin, бранда за чувствителна грижа за кожата Pai, одобрената от дерматолози Ameliorate, култовата марка за коса Moroccanoil, Elizabeth Arden, корейската марка за грижа за кожата Cosrx и Elemis. Ето пълният списък:

1. The Ordinary – 37 060 000 годишни търсения

2. Neutrogena – 7 857 000 годишни търсения

3. FOREO – 6 851 000 годишни търсения

4. Eucerin – 5 618 000 годишни търсения

5. Pai – 4 900 000 годишни търсения

6. Ameliorate – 2 804 000 годишни търсения

7. Moroccanoil – 2 682 000 годишни търсения

8. Elizabeth Arden – 2 286 000 годишни търсения

9. Cosrx – 2 124 000 годишни търсения

10. Elemis – 2 079 000 годишни търсения

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay