FOREO и Notino със страхотна промоция за 8 март, вдъхновена от съвременните супергероини

FOREO и Notino със страхотна промоция за 8 март, вдъхновена от съвременните супергероини

От 27 февруари до 5 март 2023 г. продукти на FOREO, които са перфектният подарък за всяка дама, ще бъдат с 20% отстъпка на Notino.bg  

Шведската beauty-tech компания FOREO стартира днес изкусително намаление по повод 8 март заедно с Notino. Промоцията от 20% важи до 5 март 2023 г. на notino.bg за всички продукти на бранда с изключение на  серията LUNA 4 и комплекти. Продуктите на FOREO са идеален избор за подарък за всяка модерна и вдъхновяваща жена на 21 век. Всеотдайност, решителност и постоянство са само част от силите на съвременните супергероини, които можем да срещнем буквално навсякъде – в магазина, в болницата, на улицата. Някои от тях са известни само на нас, други вдъхновяват милиони от екрана, корици на списания и на книги. Те идват от различни среди и култури, действат в различни сфери, но имат едно общо нещо – невероятна женска сила. По случай предстоящия Международен ден на жената FOREO представят няколко необикновени дами, които са вдъхновение, както и идеи за подарък, инспирирани от тях.

Свати Мохан – космически учен

FOREO и Notino със страхотна промоция за 8 март, вдъхновена от съвременните супергероини

Миналата година имаше едно особено впечатляващо космическо събитие. За първи път в историята имаше кацане на Марс! Членовете на изследователския екип на НАСА, контролиращ полета до Червената планета, единодушно признаха, че въпреки че последните минути са били истинско предизвикателство, те са били насърчени от успокояващия глас на един човек – д-р Свати Мохана. Тя ръководеше кацането и информираше света за развитието на това новаторско събитие всяка секунда.

В интервю за НАСА д-р Мохан споменава, че е започнала да се интересува от космоса и науката на 9-годишна възраст, благодарение на сериала "Стар Трек". Още първият епизод повлиява на въображението на малкото момиче, карайки го да осъзнае, че изследването на Вселената, опознаването на нови, неоткрити места в космоса и неговите тайни е нещо, на което би искала да се посвети. Тя го направи, защото сега д-р Свати Мохан може да се похвали с магистърска и докторска степен от престижния Масачузетски технологичен институт в областта на аеронавтиката и астронавтиката. Д-р Мохан доказва, че нищо не е невъзможно, всичко, което трябва да направите, е да вярвате в себе си, да работите усилено, за да постигнете целите си и да се борите за мечтите си.

Препоръка от FOREO за подарък  жени, следващи мечтите си:

FOREO и Notino със страхотна промоция за 8 март, вдъхновена от съвременните супергероини

В портфолито си FOREO има  продукт, вдъхновен именно от космоса и впечатляващи постижения на учени като д-р Мохан: UFO 2. Това технологично напреднало устройство със своите 8 цвята LED светлини, термо- и криотерапия и звукови пулсации, превръща нанасянето на маска за лице в преживяване от съвсем друго измерение. А терапиите с него отнемат само 90 секунди в уюта на дома ви! Ако го комбинирате с емблематична маска на FOREO – Shimmer Freak, с частици, блестящи като звезди, ще получите ефект на толкова сияйна кожа, която сякаш не е от този свят.

Камала Харис политически активист

FOREO и Notino със страхотна промоция за 8 март, вдъхновена от съвременните супергероини

Камала Харис няма нужда от представяне. Харизматичен и вдъхновяващ политик и юрист, борещ се за правата на малцинствата и по-слабите и преди всичко първата жена вицепрезидент в историята на САЩ. Тя идва от семейство на учени. Никога не е избирала лесния път и е положила много труд, за да спечели позицията си на втория най-важен човек в САЩ. "Майка ми ни възпита да бъдем силни жени", спомня си Харис в автобиографията си. През 2020 г. тя беше обявена за Личност на 2020 г. от списание Time заедно с настоящия президент Джо Байдън.

Вдъхновено от нея предложение за подарък:

FOREO и Notino със страхотна промоция за 8 март, вдъхновена от съвременните супергероини

В днешния забързан начин на живот, всяка работеща дама търси бърза и ефективна грижа за кожата. Предложение от FOREO в тази насока е BEAR. Оборудван с микротокова технология и Т-звукови пулсации, този стягащ уред с формата на плюшено мече извежда анти-ейдж грижата за лицето на следващо ниво. Ще забележите видимо повдигнат овал и красиво опъната кожа само след 2 седмици редовна употреба. FOREO гарантирa, че BEAR е най-добрият избор и идеален кандидат за спътник в ежедневната грижа!

Стиляна Николова – новата перла в българската художествена гимнастика

FOREO и Notino със страхотна промоция за 8 март, вдъхновена от съвременните супергероини

Въпреки че Стиляна Николова все още няма дори 18, тя завладя спортните заглавия и спечели сърцата на феновете на художествената гимнастика в България, а и по света. Дете на бивши професионални спортисти, днес Стилияна печели все повече отличия в индивидуалните надпревари. През миналата година 17-годишната българка завоюва три сребърни медала и един бронзов по време на Световното първенство по художествена гимнастика в София. По този начин тя осигури една от двете квоти на България за Олимпийските игри в Париж през 2024 г. Това беше нейният дебют на подобен форум и тя успя да се справи прекрасно: "Знаех че съм способна да стигна до медалите, ако си изиграя съчетанията така, както са ми заложени. Със свършената работа дойдоха и резултатите. Всичко ми се стори като един прекрасен сън", коментира Стилияна.

Предложение от FOREO за грижа, вдъхновена от спортния начин на живот на Стиляна:

FOREO и Notino със страхотна промоция за 8 март, вдъхновена от съвременните супергероини

LUNA 3 е най-продавана четка за почистване на лице на FOREO, оборудвана с Т-звукови пулсации и масажиращи власинки, и е перфектна за след тренировка. Благодарение на нея, почистването на лицето от замърсяванията и бактериите, причиняващи комедони и петна, ще отнеме само минута. LUNA 3 е истинска "бухалка" сред продуктите на FOREO – осигурява сияйна кожа, където и когато пожелаете, за да сте винаги готови за следващите предизвикателства.

За да научите повече за FOREO най-бързо развиващата се марка в областта на технологиите за красота в света, и да сте в крак с иновациите ѝ, посетете сайта foreo.com или последвайте @foreo_official в Instagram.  Продуктите на бранда могат да бъдат закупени също от notino.bg.

За FOREO 

Шведският козметичен и технологичен бранд FOREO предлага нови стандарти за красота и грижа: от серията LUNA – устройства за почистване на лице, награждавани десетки пъти, през продуктовата линия UFO, която въведе изцяло нов начин за нанасяне на продукти за лице, до ISSA, която стои зад преоткриването на четката за зъби. Подходът е дързък – марката не просто подобрява съществуващите дизайни – FOREO Швеция ги разрушава и ги рестартира из основи, като гарантира, че най-добрите продукти не са привилегия само за хората с високи финансови стандарти. FOREO насърчава увереността – когато се чувстваш добре, изглеждаш добре, и мисията е изпълнена! Дебютът на FOREO на пазара е през 2012 г. и в момента брандът присъства в 77 страни в света, като продължава да се разраства. 

За допълнителна информация, моля, свържете се с:

  • M3 Communications Group, Inc. на press@m3bg.com или на +359 884 49 59 50.

***

ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗА FOREO:

  • Мисията на FOREO е да озарява живота ви. Името е съкратено от "За всеки" (FOR EVERYONE), защото се стремим да създаваме новаторски, достъпни решения, които носят щастие и полза за ежедневието на всеки. Когато се чувствате добре, изглеждате добре и нашата мисия е изпълнена.
  • FOREO (произнася се: ФО-РЕ-О) е основана в Стокхолм, Швеция през 2013 г. от изобретателя Филип Седич, който има над 200 международни патента под своето име.
  • Само за 7 години компанията прерасна от козметичен start-up до глобална компания, в която работят над 3000 души в 22 глобални офиса на 5 континента.
  • Въз основа търсене в Google и други интернат търсачки, FOREO е най-бързо развиващата се марка устройства за красота в света.
0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay