Мебели за колоездачи? Засега само в проект

На колело като върху облак

Пролетта тепърва завзема територии в България, но със затоплянето на времето по улиците ни се появяват все повече колоездачи и мотористи, които сякаш най-много от всички се радват на приятните температури. По този повод искаме да ви запознаем с един интересен проект, предназначен именно за почитателите на колоезденето, независимо дали те са любители или професионалисти.

Ако редовно карате колело, сигурно не веднъж сте търсили място, на което да го завържете, за да влезете в някой магазин, да си купите храна или просто да отидете на работа. Сайтът incrediblethings.com представя един проект, който би могъл да промени културата "на две колела" в добра посока. Това е продуктът на Store Muu, които са създали своеобразна мебел за колоездачи.

Независимо за колко колела е проектиран, за едно или няколко, продуктът представлява място, на което да си починете, да хапнете, да прочетете пресата или каквото искате, без дори да се налага да слизате от колелото си. Единственото нещо, което компанията следва да измисли, е по-удобна седалка, на която хората с удоволствие да остават, дори когато не се движат с колелото си.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка попълва формуляр. Ще кандидатства за американска виза. В крайна сметка не я одобрили, защото в последната графа на формуляра, там където пишело "не попълвай”, тя написала...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Любовта не е в другия, тя е в нас самите - ние я събуждаме. Но за да я събудим, се нуждаем от...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти