Свинско печено бонфиле с чесън и мащерка
от Вкуснотека | 12.08.2019 18:56 Прочитания: 0
     Една бърза и много лесна рецепта за печено свинско бонфиле. Добавям прясна мащерка, горчица, бяло вино и цяла глава чесън. Ухае прекрасно и месото става много крехко и вкусно.


Продукти:

2 бр. свинско бонфиле
1 с.л. Дижонска горчица
1 глава чесън
няколко стръка прясна мащерка
1 ч.ч. бяло вино
черен пипер
сол
30 мл. зехтин


Загрейте фурната на 200 градуса.
Почистете месото от жили и го сложете в тавичка. Поръсете го със сол и черен пипер. Намажете обилно с Дижонска горчица и поръсете с прясна мащерка. Сложете няколко стръка отстрани. Разрежете една глава чесън през средата и я сложете обърната нагоре. Полейте със зехтин и бяло вино. 



Покрийте с фолио и печете така около 35 минути, след това отстранете фолиото и допечете за още 15 минути. Разрежете и поднесете.



Да ви е сладко!



365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Задайте въпрос
Вижте всички специалисти
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив