Всички приходи от билети са изчезнали: Виктор Калев стана жертва на измама

Всички приходи от билети са изчезнали: Виктор Калев стана жертва на измама

Известният актьор Виктор Калев стана жертва на измама, свързана с популярния спектакъл "Грамофонът". Поради тази ситуация екипът реши да свали представлението, което трябваше да бъде представено снощи.

В съобщение, публикувано в официалната страница на Калев, се посочва, че решението и отговорността за промяната са на организатора на събитието Рена Дранкюлева от Горна Оряховица, която действа некоректно, а не на екипа на актьора.

Съжаляваме за причиненото неудобство и ви информираме, че в рамките на 08.10.2024 г. можете да върнете закупените билети и да получите платените суми от организатора Рена Дранкюлева, се казва в изявлението, като е предоставен и телефонният номер на въпросната дама.

Продуцентът Кирил Кирилов сподели пред "Телеграф", че това не му се случва за първи път, но винаги е неприятно чувството да бъдеш жертва на некоректно отношение. Той избра да не коментира повече по темата в момента.

От информацията, събрана от вестника, става ясно, че приходите от всички продадени билети за голямото шоу са изчезнали, което е неприемливо както за Виктор Калев, така и за всеки артист изпълнител.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay