Мадлен Алгафари за истинските неща » към статията

Сподели галерията:
Сподели снимката:
Снимка: http://madlenalgafari.com/
1 от 2
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.4
Ala Simeonova 13.01.2012|09:53
Права е Мадлен като казва, че колкото по-позитивно е настроен човек, толкова повече хубави неща му се случват, позитивните мисли привличат хубави преживявания има и друго-негативно настроения човек вижда света черно-бял дори да му се случи нещо хубаво вглъбен в своя негативизъм той не го забелязва и продължава да си мисли , че му се случват лоши неща. трябва да отворим очите си за малките неща, дори едно цвете подарено с любов е положително преживявани и носи позитивна енергия.
3
Roberta Tododrova 13.01.2012|09:44
Душата е най-сложната материя, най-трудно е да лекуваш човешката душа, счупения крак се гипсирва и зараства, но с човешката психика нещата стоят далеч по-сложно. Трудно е да проникнеш в мислите и да опознаеш чувствата на даден човек, това не е като да задаваш въпроси и да получаваш адекватни отговори като кой зъб те боли? - петия в ляво. При душевно болните трябва да се следят не само гласните отговори трябва да се следи и езика на тялото - какво говорят мимиките, жестовете, погледа....много трудна и тежка материя е човешката душа. велик е хирурга направил успешна операция, но още по велик е психотерапевта успял да излекува болна човешка душа.
2
Jasmin Petrova 13.01.2012|09:39
харесвам Мадлен и уважавам дарбата и да твори, поезията е израз на душата и разкрива най святите чувства, с удоволствие ще прочета и новата и книга.
1
Милена Колева 09.12.2011|15:13
Имам останалите книги на Мадлен и със сигурност ще си купя и тази! Много често препрочитам някои неща и стихове... Има какво човек още да научи за себе си, на мен специално ми помогнаха да си отговоря на много въпроси.
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив