Гуинет Полтроу за раздялата с Брад Пит

Дори след повече от 2 десетилетия от раздялата им, очарованието на връзката на Брад Пит и Гуинет Полтроу все още привлича вниманието на обществеността. Въпреки раздялата, двамата поддържат приятелски отношения, като дори си сътрудничат по проекти през годините. Въпреки това, примамливата перспектива какво би било, ако бяха останали двойка, продължава да буди любопитството на мнозина.

Брад и Гуинет имали много интензивна връзка

Любовната история на Брад Пит и Гуинет Полтроу започнала на снимачната площадка на "Седем". Сред мрачната атмосфера на филма, тяхната неоспорима химия и зараждаща се романтика се превърнали в тема на разговори.

Тяхната връзка на снимачната площадка бързо се превърнала в нашумяла холивудска романтика, пълна с появявания на червения килим, таблоидни заглавия и легион от фенове. Тогава Пит разкрил: "Разбрах веднага, ще ви кажа толкова много. Доближих се на половин метър от нея и станах глупав. Не можех да говоря."

Нещо повече, Гуинет също споделя някои откровени прозрения за незабавната искра, която пламнала между тях, като казва, че това е "голяма любов от пръв поглед. Беше лудост.”

Тяхната любов била като от приказките, като двойката прекарала 2 блажени години заедно. Докато снимали "Седем" в Тибет през 1996 г., Пит се възползвал от възможността да предложи брак и Полтроу казала "да", връщайки се от пътуването с искрящ пръстен на пръста си.

Любовта им била толкова силна, че те знаели, че искат да прекарат остатъка от живота си заедно. Когато Брад предложил брак, Гуинет била във възторг и нямала търпение да започнат следващата глава от тяхната история. Тя казва: "Приемам институцията изключително сериозно. В семейството ми също няма разводи, заедно сме от доста време, така че това не е прибързано решение."

Тяхната раздяла я оставила с разбито сърце

Въпреки това, както при всяка голяма любовна история, тя не била без предизвикателства. Натискът на славата, разстоянието и противоречивите графици в крайна сметка взели своето. Поради това двойката така и не получила шанса да каже "Да" и само 6 месеца след годежа си те тръгнали по различни пътища.

Новината за раздялата им била шок за феновете, оставяйки мнозина да се чудят какво може да е било. Гуинет наскоро разказа за решението си да отмени годежа, казвайки, че не се чувствала готова да скочи в брака.

В откровено интервю тя разкри: "Бях напълно разбита, когато се разделихме." И продължава: "Това беше правилното нещо по това време, но беше наистина трудно. Имаше няколко неща, които се случиха, той беше с 9 години по-голям от мен, знаеше какво иска, а аз бях някак навсякъде, така че наистина беше едно от онези трудни неща."

Полтроу добавя: "Когато погледна назад, наистина бях дете. Наистина не бях разбрала коя съм, какво е важно за мен, какви са моите граници."

Размишлявайки върху връзката си с Брад, Гуинет Полтроу признава, че младите любовни истории често могат да ни накарат да вземем решения, които са твърде импулсивни или прибързани. Сега, с предимството на ретроспекция, тя вярва, че е важно човек да си даде време и пространство да расте и да разцъфти, преди да се втурне в големи ангажименти.

"Имах много път за развитие, гледайки назад. В много отношения не бях напълно себе си, докато не станах на 40 години."

Въпреки разделените си пътища, те останали приятели

Въпреки края на романтичната им връзка, Брад Пит и Гуинет Полтроу остават близки приятели през годините. В крайна сметка актрисата винаги е демонстрирала забележителна способност да поддържа положителни отношения с бившите си, както направи с бившия си съпруг Крис Мартин.

Брад изрази своята благодарност за тяхното приятелство, като каза: "И е прекрасно да те имам за приятел сега." Полтроу също потвърди, че тяхното приятелство означава много за нея. 

Гуинет Полтроу е ярък пример за човек, който цени важността на поддържането на добри отношения с бившите си, особено с бащата на децата си. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay