Как да бъдем слаби и изваяни като французите?

Ако следваме техния начин на хранене и живот, не е трудно да имаме техните завидни форми

Как да бъдем слаби и изваяни като французите?

Французите са символ на фиността, нежността, елегантността. Те винаги са облечени добре, стилно и са с едно много деликатно поведение. Също така прави впечатление, че са с доста добро телосложение и имат грациозни и красиви тела. Всъщност, тайната на успеха не е толкова сложна, колкото може би си мислите. Достатъчно е да видим как се хранят и как живеят, за да разберем зашо изглеждат толкова добре.

Те например ходят много пеша. Метрото им няма ескалатори и те са принудени да качават стълбите. В по-старите сгради също нямат асансьори и затова им се налага да спортуват принудително. А това помага много за физическата форма.

Най-важното е, че те си позволяват да ядат всякакви деликатеси, не изключват нищо от менюто си, но всичко е в малки порции. Да, французите не са чревоугодници! Или поне се опитват да не бъдат. Те държат на естетиката, на това как изглежда чинията им, затова в нея има малко храна, оформена по красив начин. Също така обядът за тях е времето, в което се виждат с приятели, колеги, споделят най-различни неща. Те никога не бързат, когато се хранят, защото това за тях е един свещен ритуал. Те не само вкусват храната, не само я ядат, те преживяват този момент. За тях това е блаженство. 

Не забравяйте да споделяте храната си, заменете мазната закуска сутринта с нещо по-леко, спортувайте, движете се активно и ще видите, че скоро това ще даде резултат!

Автор : Теодора Георгиева

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Преди Коледа две блондинки отишли в гората. Ще търсят елха за празника. Търсили, търсили. Обикаляли, обикаляли. Накрая грохнали от умора. Едната блондинка казала: -Виж какво, муцка. Омръзна ми да...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Животът е твърде кратък, за да не си жив, да не бъдеш страстен и да преливаш. Разкарайте нещата,...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти