Най-доброто време за диета

Най-доброто време за диета

Най-доброто време за диета

Дори ако не сте най-запалената почитателка на диетите, разделното и почасовото хранене, със сигурност ви е правило впечатление, че в определени дни или периоди от годината, като че ли нещата се случват по-лесно. По-лесно отслабвате, не ви е толкова трудно да спазвате определен режим на хранене и шоколадовите изкушения не ви се струват чак толкова изкушаващи.

 

Според едно ново проучване най-подходящото време за започване на диета е през януари, а ако трябва да говорим за дата – това е 15. Защо?

 

От една страна всички възможни календарни празници като Коледа, 31 декември, Никулден, Йордановден, Ивановден са изминали, а от друга началото на новата година е свързано с обещания, които си даваме, и надежди за промяна.

 

Статистиката сочи, че вероятността да спазите стриктно новия си режим на хранене е по-голяма ако именно започнете диетата си в средата на Януари. 45% от дамите, които избират за стартова дата на новото си по-слабо Аз датата 15, успяват да се задържат в продължение на 6 и повече седмици.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay