Глътка свеж въздух - добро настроение!

Комплектът от 3 аромата е специално създаден за Ambi Pur 3Volution

Глътка свеж въздух - добро настроение!

Всички ние обичаме уханието на свежест. На всеки един от нас му се иска да задържи пролетта в дома си през цялата година. Няма човек, който да не обича лятото и неговите аромати. Всяко лято планираме нови ваканции, вкусваме нови усещания и аромати, които не спират да ни напомнят за лятото, дори когато то отмине.

Когато сме вкъщи, е особено приятно да ухае на свежо. Глътка свеж въздух подобрява настроението така, както една изпълнена с емоции ваканция.

Електрическите ароматизатори Ambi Pur 3Volution са като глътка свеж въздух за дома. Тъй като бързо свикваме с ароматите около нас, рано или късно спираме да ги усещаме. Ароматизаторите Ambi Pur 3Volution дават решение на това, като на всеки 45 минути автоматично променят уханието, редувайки трите висококачествени аромата в устройството.

Глътка свеж въздух - добро настроение!

Като използваме електрическия ароматизатор Ambi Pur 3Volution и пълнителите, които се продават отделно, домът ни се изпълва със свежест и ухания, които усещаме ден след ден, седмица след седмица. И така се отдаваме на още един сезон свежест!

"Животът" на всеки пълнител е до 90 дни, ако се използва по 12 часа на ден на минимална степен. Освен това електрическият ароматизатор дава възможност сами да определяме интензивността на аромата и да създадем атмосферата, която желаем.

Комплектът от 3 аромата е специално създаден за Ambi Pur 3Volution. Работейки в пълна хармония, те поддържат деликатно ухание в дома ви и внасят дълготрайна свежест. Всеки аромат е забележителен сам по себе си, но в комбинация от трите обогатява уханието и удължава насладата от приятно усещане.

Ambi Pur 3Volution се предлага в широка гама от висококачествени аромати, които позволяват на нас и на дома ни да се радваме на прекрасни, уханни преживявания: Moonlight Vanilla, Fresh New Day и Japan Essence.

Поемете глътка свежест и се заредете с добро настроение!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се обажда на компютърен специалист. Има проблем с компютъра си. - Ало! Имам проблем с компютъра. Пише ми на монитора, че не ми разпознава принтера. -И Вие какво направихте? Ами обърнах...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
За какво ни е властта и силата, ако не можем да защитим близките си? Джордж Р. Р. Мартин
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти