Защо попадам само на негодници?

Когато любовта ти бяга

Защо попадам само на негодници?
pexels.com

На някои жени не им върви в любовта и това е. Колкото по-прекрасни, очарователни и интелигентни са жените, толкова по-големи неудачници си хващат. Винаги съм се чудила защо се получава така, но не е много трудно да се досетиш защо.

Ако не се уважавате и харесвате такива, каквито сте, то никога няма да намерите този, който да ви цени и уважава. Първо вие трябва да харесвате това, което виждате в огледалото. Душата ви трябва да е също толкова красива. Стремете се към личностно, духовно и емоционално развитие. В момента, в който заобичате цялото си аз, без притеснения, смущение или задръжки, ще се появи онзи специален човек.

Трябва да спрете да си казвате, че сте прекалено закъснели. Никога не е късно да срещнеш правилния човек. Трябва просто да умееш да чакаш, да си търпелив и да вярваш.

Да се задоволяваш с мъже, към които нямаш чувства, не е вариант. Никога няма да бъдеш щастлива, ако си с посредствени хора.

Запази момента, краката, устните, тялото и най-вече сърцето си за някой, който си струва!

Попадате на боклуци, защото позволявате боклукът да завземе живота ви. Изхвърлете вредните неща и хора и оставете само тези, които са качествени и с които животът е много по-сладък и лек.

Да си имаш приятел, който те кара да плачеш, да се чувстваш зле, некомфортно и да си незадоволена във всяко едно отношение, е като да хвърлиш живота си сама на боклуджийската смет.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Спорят две блондинки: -Това е той. -Не е той. -Той е. -Абе не е той. -Хайде да го питаме. -Добре. -Извинете, това вие ли сте? -Да, аз съм. Двете блондинки едновремено една на друга: -Видя ли, бе!?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
В един конфликт между сърцето и мозъка, следвайте сърцето си.
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Задайте въпрос
Вижте всички специалисти