Гневът води до засилване на сексуалното желание

Секс за сдобряване

Гневът води до засилване на сексуалното желание

Много двойки са затормозени от мисълта дали времето след скандал, е време за нежност. Според някои, караницата не може да бъде забравена толкова бързо, а за други сексът за помиряване е нещо напълно нормално.

 

Гняв и желание

Изглежда, че някои двойки са склонни да правят секс за сдобряване заради тънката граница между гнева и желанието. Раздразнението по време на спор може да подейства като катализатор на копнежите. Силните емоции стимулират възбуда и при двата пола, и затова след скандал е твърде вероятно да се стигне до бурен секс.

 

Сила и власт

Когато единият от двамата е разгневен, той има усещането, че може да получи всичко от партньора си, без дори да поиска неговото съгласие. Гневът кара хората да се чувстват силни и властни, а тази агресия може да подейства стимулиращо на желанието за секс. Честите скандали са огромен проблем за една връзка, но ако с партньора ви само от време на време се карате, а после следва страстно изживяване, няма място за притеснение!

Натрупването на негативни мисли и чувства може да доведе до насочването им към партньора ви. Това помага за изкарване на напрежението, въпреки че не е най-добрият начин. Подобна тирада би довела до промяна в емоционалното състояние и на двама ви. Особено ако известно време сте таили в себе си отрицателни емоции, и ги изразите наведнъж, либидото ви ще се засили неизбежно.

Концентрацията на емоции в такъв момент води до много по-вълнуващ секс от обикновено. Гневът събужда животинското у човека и тогава определено не е момент за нежности.

 

Мъже и жени

Мъжете и жените обаче имат различни гледни точки, що се отнася до секса за сдобряване. Повечето мъже вярват, че сексът може да бъде окончателното решение на даден проблем, дори да не са разполагали с достатъчно аргументи в своя полза преди това. Те смятат, че след секс за сдобряване нещата отново са наред, но жените далеч не са съгласни. Според нежния пол все още има проблеми, които трябва да бъдат решени, дори след емоционален секс за сдобряване – за жените сексът е по-скоро начин да се разчупи леда между двамата. Така може да се стигне до разговор, тъй като проблемът, предизвикал скандала, все още е налице и трябва да бъде обсъден и разрешен.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay