Златото в годежните пръстени се завръща

Годежните пръстени са обичайна практика от векове, но едва през 1947 г. диамантеният блясък, който познаваме и обичаме, става символ на предложението за брак. В наши дни годежните пръстени се предлагат във всякакви форми и стилове, но не всички видове модели са модерни през 2023 г.

Една тенденция при годежните пръстени, която ще видите навсякъде тази година, е възходът златото. Пръстените от бяло злато не са чак толкова популярни през последните години, тъй като хората отново започват да проявяват интерес към класическото. Тенденцията е търсена и от съвременните булки, които залагат на по-семпли дизайни.

Независимо дали вие и вашият приятел сте на път към годеж или просто търсите акцент за своята сватбена визия, то днес ще ви покажем няколко модела, от които да се вдъхновите.

Масивен камък

Ако търсите нещо просто, но пищно, то имайте предвид, че лесно ще откриете подобни модели, защото точно това е актуално в момента. Лентата на пръстена обикновено е фина, а масивният камък е истинската звезда.

Преплетени нишки

Златото в годежните пръстени се завръщаInstagram

Пръстенът сякаш се усуква около пръста, създавайки вид на лоза. Този дизайн е закачлив и определено би добавил доза нежност във визията ви за годежа.

Матово злато

Златото в годежните пръстени се завръщаInstagram

Кой казва, че пръстенът трябва да е искрящ, за да бъде красив? Жълтото злато е ярко и достатъчно красиво, за да стои зашеметяващо само по себе си без купища детайли или скъпоценни камъни.

Сватбени халки с детайли

Златото в годежните пръстени се завръщаInstagram

Подобни модели, съчетаващи в себе си няколко реда от различни детайли са чудесен избор за вашите сватбени халки. Отделните ленти биха могли да бъдат в различна дебелина и/или обсипани с камъни. С подобни пръстени определено ще се отличите!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay