Коя ще е победителката в "Ергенът", според Дениз и Виктория

Коя ще е победителката в "Ергенът", според Дениз и Виктория

"Трудно може да се каже, че имам фаворитка. Може би най-много ме кефеше Айлин. От финалистките най-много симпатизирам на Валерия. Аз смятам, че не е лош човек - който обича кучета не може да е лош човек", казва Виктория Капитонова.

Дениз пък сподели, че намира този сезон за малко скучен, но все пак е изгледала всички епизоди от него. И докато финалът наближава, нямаше как да не обсъдим хакарткера и поведението на Евгени, които виждаме от екрана. Така и не разбрахме колко е висок, но поне можем да поговорим за останалите му характеристики.

"Ако имах шанса да избирам отново, пак щях да се запиша при Виктор. В началото имах колебания, че Евгени е по-добрият ерген, но след това...", казва Дениз.

От всичко изказано може да заключим, че и двамата са много галантни и единствената разлика е, че Евгени е по-косматата версия на Виктор. И се целува повече, отколкото Виктор! Шегата настрана, време е да обсъдим въпроса с бъдещата избраница на ергена. Коя ли ще бъде тя, според нашите гостенки?

"Със сигурност няма да е Микаела. Не знам как успя да стигне до там, тъй като през целия сезон не видях нищо от нея.", предполага Виктория.

Вики споделя още, че ако с Дениз участваха във втория сезон със сигурност щяха да са от лагера на Айлин, Валерия  Джия. Според нея лагерът на Елена напомня на случая с Александра от първи сезон.

"Според мен Елена не е никак уверена. Показа го на няколко пъти с въпросите си към Евгени относно това дали той я харесва като жена.", коментира Дениз.

Коя дама ще спечели заветния пръстен от Евгени, ще разберем още тази вечер. Но какво още казаха Вики и Дениз по повода, гледайте в нашето ново видео.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay