Пам Велидис: "Не искам да се харесвам на всички, а само на моята порода хора"

Пам Велидис: "Не искам да се харесвам на всички, а само на моята порода хора"

"Има много харизма, прекрасна усмивка и излъчване. По-скоро ми беше интересен като човек - неговият интелект Хората, занимаващи се с изкуство са трудни характери и исках да проверя дали това е така", споделя Пам за Евгени.

Но търси ли тя мъж с по-лесен характер всъщност? Пред нас сподели, че обикновено избира не какъв да е, а "най-големия съсел". Колкото е по-труден, толкова по-голяма за нея е насладата от това да разбие черупката му.

Пам сякаш беше психологът на предаването и с всеки изминал епизод все по-нетърпеливо очаквахме нейния коментар на създалите се ситуации. С кои момичета успя да намери допирни точки и да създаде приятелство и до днес?

"С Елена се сближихме още от началото - тя е най-сходна и близка до мен. Ирина много ме впечатли с начина, по който се е справила с травмите си от детството. Мика и Лия също за жени, с които постоянно бих поддържала контакт, както и Ивелина с нейната постоянна жажда за изкуство", сподели Пам за любимките ѝ в предаването.

По време на формата Пам се сблъска и с някои неприятни моменти с т. нар. злодеи в предаването. Каква обаче е действителността?

"Сценарий няма, всичко е така, както го показаха. В различните истории, всеки си има личен злодей. За някои това бях аз. Сигурна съм, че в Елисавета и Габи също има доза чистота, но към мен се проявиха други качества.", казва Пам.

Защо в днешно време жените не се подкрепяме, а се опитваме да подкопаем самочувствието една на друга? Защо прикриваме негативните си черти, прожектирайки ги върху друг човек? На какви зрителски въпроси отговори ПАм? Вижте в нашето интервю с нея:

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay