"Мъж, който изкарва 1500 лв. и кара Голф не е достоен"

"Мъж, който изкарва 1500 лв. и кара Голф не е достоен"

Достойнството е черта, която всяка жена търси в характера на един мъж. Но в какво се изразява то - в притежанието на скъпи вещи или просто стойности постъпки и уважение към жената?

Знаете, че не можем да оставим този въпрос без подобаващ отговор и именно затова изправихме две специалистки в любовните отношения, в оспорвано блиц интервю, за да разберем какво прави един мъж достоен. Гостенки в подкаста на Jenite.bg бяха популярните любовни гурута Таня Кирилова и Ксения Христова и ето какво споделиха с нас.

"Мъжът не е достоен, ако кара Голф", твърди Ксения Христова.

Тезата ѝ обаче бързо бе оборена от Таня, която смята, че автомобилът, който мъжът притежава не е показател за неговото финансово състояние. Тя твърди, че познава редица господа, които разполагат с възможности, но не парадират с тях, карайки скъпи автoмобили.

Таня се оказа по-благосклонна и по отношение на доходите на мъжа. Докато се Ксения заплатата от 1500 лв. далеч не е достойна за един представител на силния пол, то според Таня в това няма нищо лошо, стига той да има амбиции за повече в бъдеще.

Цялото блиц интервю можете да видите по-долу.

А по-долу е и пълният ни разговор с Таня и Ксения на тема "Мъжът вади парите, а жената е домакиня?"

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay