Какво търсят мъжете в една жена?

Какво търсят мъжете в една жена?
Pexels

Може да се каже, че е почти невъзможно да се разбере какво мисли един мъж. Понякога, каквото и да прави жената, мъжът никога не е доволен. Но какво търсят те в една жена?

Красота и ум

Мъжете разчитат много на визуалните си изображения и затова наистина търсят хубава жена, която може да се носи по елегантен, забавен и удивителен начин. Понякога предпочитат външния вид пред добрите качества. Но интелигентността също е водещо качество за тях!

Независимостта е привлекателна

Мъжете силно не харесват прилепчивите жени и се стремят да се отдалечат възможно най-далеч от тях. Едва ли е изненада, но мъжете са склонни да се фокусират върху жени, които са независими и самодостатъчни. Противно на убеждението, че мъжете искат да бъдат главата на къщата, това, което искат, е да споделят дом с някой, който може да поддържа и допринася за връзката по всякакъв възможен начин.

Твърдо, но топло сърце

Не само жените оценяват нечий характер по отношение на отношението към сервитьорите, но и мъжете правят това. Те наистина искат някой твърд, който също е състрадателен и мил към околните. И помнете, мъжът винаги иска жена, с която може да се похвали пред приятелите си.

Секси тоалетите не са надценени

Вярно е, че мъжете предпочитат да бъдат около жени, с които да им е удобно. Независимо дали става дума за търкаляне по леглото с пижами или хапване на евтина храна за вкъщи в събота вечер. Рутината обаче не е привлекателна през цялото време. Мъжете ще харесат, ако жените се появят на прага им в зашеметяваща рокля, готова да излезете за вечеря. Също така сладките ролеви тоалети в спалнята са само една от многото фантазии за тях.

Да бъдеш бебе е наистина сладко

Мъжете обичат да бъдат гушкани в обятията на жените си, само когато никой не гледа. Те обичат да се чувстват нужни и оценени. Можете да ги видите да грейват, когато ги потупвате по главата след изтощителен работен ден. Случайните целувки или любовни актове са нужни на мъжете понякога.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Доктор минава на визитация. В отделението по травматология му казват: -А ето тази блондинка постъпи вчера. -Какъв е проблема? -Счупен крак. -И как го е счупила. -Взела е гребло и е събирала листа в...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
За какво ни е властта и силата, ако не можем да защитим близките си? Джордж Р. Р. Мартин
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти