Веселият офис е продуктивен

Забавленията с колегите са полезни за бизнеса

Веселият офис е продуктивен
photl.com

Всеки ден може да бъде ден за тиймбилдинг. Не са необходими спа уикенди или наемане на специалисти по човешки ресурси. Единственото, което е необходимо, е желание за по бира или чай с ром, предвид студеното време навън, с колегите след работа.

Според проучване, направено във Великобритания сред 2000 души, излизанията с колеги са полезни за бизнеса, защото повдигат духа и подобряват работата в екип, научаваме от "Daily Express".

Служителите във Великобритания присъстват средно на три тиймбилдинга годишно. Данните от проучването на сайта www.cartridgesave.com показват, че 60% от британците са участвали активно в организирането на бизнес празненствата. Около 40% от служителите са се постарали да разберат какво наистина харесват колегите им и са се забавлявали повече с тях, отколкото са очаквали. 10% от анкетираните са признали, че избягват служебните събирания.

Повечето хора са били доволни от присъствието на шефовете на купона.

"Бизнесът може да пострада сериозно от служители, които не полагат усилия да се сработят с екипа. Опознаването на колегите влияе положително върху работата. Казано по друг начин - веселият офис е по-продуктивен", обяснява Иън Каули, един от авторите на проучването.

16 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Преди Коледа две блондинки отишли в гората. Ще търсят елха за празника. Търсили, търсили. Обикаляли, обикаляли. Накрая грохнали от умора. Едната блондинка казала: -Виж какво, муцка. Омръзна ми да...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Чини ми се, всички съдбоносни предели в човешкия живот са все така коварно неразличими. Човек...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти