Колко печели една Черна вдовица

Скарлет Йохансон е на път да вземе 20 милиона долара, за да влезе отново в ролята на "отмъстителката"

Колко печели една Черна вдовица

В последно време ви разказвахме за изчисленията на списание Forbes по въпроса с най-добре платените холивудски актьори и актриси за изминалата година. Победители бяха съответно Том Круз с неговите 75 милиона долара и Кристен Стюарт с двойно по-малката, но все пак внушителна за годините ѝ сума от 34,5 милиона, изкарани за дузина месеци.

Сега обаче е време "последният самурай" и "вампирката" да сторят път, защото на хоризонта изгря още една звезда, чиито баснословни доходи са любима тема на таблоидите през последните дни. Круз и Стюарт едва ли ще имат желание да ѝ се пречкат, тъй като напоследък тази дама е била забелязвана в компанията на Железния човек, Хълк, бог Тор, всемогъщия чук на бог Тор, Капитан Америка и още едно лице, известно като най-добрия стрелец на света.

Всичко е ясно - става въпрос за "отмъстителката", "Черната вдовица", "Наташа Романоф". Или иначе казано, зашеметяващата Скарлет Йохансон. Не я нарекохме сексапилна единствено, защото самата тя напоследък все повтаря, че не иска да я запомнят така. И като казахме "на хоризонта изгря още една звезда" нямахме предвид, че Скарлет чак сега е изгряла, а че наскоро се сдоби със заслужена звезда на славната алея в Холивуд. 

Сега актрисата е на 27, снима се във филми от 9-годишна, като малко по-голяма се "изгуби в превода" и беше бляскаво намерена. Но очевидно най-успешната ѝ роля (поне от досегашните) се оказва именно тази на обиграната Черна вдовица. Йохансон хвърли шпионските паяжини на тази своя героиня в два филма на Marvel - "Железният човек 2" и тазгодишният "Отмъстителите", а за да го направи още веднъж, продуцентите ѝ предлагат улов от 20 милиона долара. Държат да подсигурят участието ѝ в продължението на "отмъстителната" лента.

Колосалната сума автоматично ще превърне чаровницата в най-добре платената актриса на всички времена. Добре оформената Скарлет е на път да засенчи дори кльощавата Анджелина Джоли - засега тя държи рекорда с онези 12 милиона, които прибра за участието си в "Туристът" през 2010.

Причината за проявяваната към Скарлет щедрост се корени във факта, че "Отмъстителите" вече си извоюваха мястото на третия най-печеливш филм в историята на киното - след "Аватар" и "Титаник". Продуцентите са убедени, че голяма част от причините за този баснословен успех се дължи именно на секси Йохансон.

Все още не сте гледали "Отмъстителите"? Голяма грешка. Поправете я, преди да го свалят от голям триизмерен екран, защото на малкия монитор вкъщи със сигурност няма да го преживеете по същия начин. Честно казано, ние си оставаме най-впечатлени от образите на чаровно арогантния Железен човек и Хълк, който размята огромни извънземни в стил Бам-Бам от "Семейство Флинстоун". Огромна част от зрителите обаче били запленени именно от външния вид и личната история на Черната вдовица.

Убедени сме, че Скарлет Йохансон е умно момиче и за 20 милиона в зелено все ще се навие да облече омразния си латексов костюм поне още веднъж. Със здраве да си харчи припечеленото от него!  

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



11
Не е посочен 13.07.2012|10:55
Скарлет Йохансон е доказала се актриса с много почитатели из цял свят. Тя не винаги е вземала толкова висок хонорар, заслужила си е парите,
10
Не е посочен 10.07.2012|16:49
Чудя се какъв ли ще бъде хонорарът на другите актьори които влизат в ролите на останалите комиксови герои.
9
Не е посочен 10.07.2012|16:47
При положение че "Отмъстителите" се оказа толкова успешен филм, продуцентите събраха немалък бюджет за продължение. Напълно логично е Скарлет да получи 20 милиона $.
8
Не е посочен 09.07.2012|14:33
Може да го мрази латексовият костюм, но пък той така й отива. не само печели добре, но и с ролите си се справя отлично.
7
Не е посочен 09.07.2012|12:48
нея нещо, така и не можах да я наресам, нямам представа на какво се дължи
6
Не е посочен 09.07.2012|12:27
много добре изглежда тя
5
Не е посочен 09.07.2012|12:11
За 20 милиона и аз бих я изиграла тази роля перфектно, но на мен няма кой да ми предложи дори да се снимам като статистка. Все пак тя е доказана актриса и името й я продава на добра цена.
4
Не е посочен 09.07.2012|12:01
Еми да...кой както се уреди :::Д
3
Не е посочен 09.07.2012|11:55
Яко- хич не и е зле обаче работата- с такава заплата :Д
2
Не е посочен 09.07.2012|10:17
определено мисля,че всеки би дал всичко от себе си и малко отгоре при подобен стимул
1
Не е посочен 09.07.2012|09:44
20 милиона е един добър стимул да си изиграеш ролята перфектно :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay