Житейски уроци, които децата ви могат да научат от „Костенурките нинджа: Пълен хаос“

Новият филм "Костенурките нинджа: Пълен хаос" тръгва по кината на 11 август и това е филм №1, който да гледате със семейството си това лято. 

Има звезден актьорски състав, включително Сет Роугън, Айс Кюб, Джаки Чан и Пол Ръд, свежи нови сюжетни линии и носталгия за истинските фенове, както и същата Turtlemania от 80-те и 90-те, която всеки познава и обича.

Докато децата ви се наслаждават на екшъна, карането на скейтборд, пицата и тинята, те също ще усвояват тези важни житейски уроци:

Силата на екипната работа

С голямото сърце на Лео, чувството за хумор на Майки, решителността на Раф и креативността на Дони, Костенурките ни учат, че когато работите заедно и позволите на силните страни на всеки човек да блеснат, можете да преодолеете предизвикателствата и да постигнете страхотни неща като екип.

Баланс между забавление и отговорности

В разгара на мистериозен престъпен синдикат, Костенурките, заедно с новия си приятел Ейприл О’Нийл (озвучен от Айо Едебири), се заемат със сериозна мисия за преодоляване на армия от мутанти. И все пак, сред отговорността, която имат да се борят с престъпността, Костенурките намират време да се посмеят сред хаоса, шегувайки се с остроумни реплики и ни напомняйки колко е важно да балансираме между забавлението и отговорността.

Ценността на семейството и лоялността

Като избрано семейство, Костенурките ни учат на важността на лоялността и силата, която идва от наличието на силна система за подкрепа. Те ни показват, че истинското семейство се простира отвъд кръвта и че връзките, които създаваме, могат да бъдат невероятно силни.

Значението на самоидентичността

Изправени пред ежедневните предизвикателства на тийнейджърството, като желанието да бъдем готини, да бъдем отлични в училище, да създаваме приятели и да правим собствен избор, Костенурките ни напомнят колко е важно да бъдем верни на себе си и да възприемаме собствените си уникални качества. Те ни вдъхновяват да намерим своята самоидентичност, която е от съществено значение за личностното израстване и реализация.

Не са много филмите, които могат да ви върнат в детството, да разсмеят цялото семейство и безпроблемно да съчетаят забавления и ценни житейски уроци, но "Костенурките нинджа: Пълен хаос" прави точно това. Това е идеалният начин да прекарате един ден това лято – и единственият филм, за който децата все още ще говорят, когато се върнат на училище.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay