Цветелина с премиера на две поетични книги!

Цветелина с премиера на две поетични книги!

В навечерието на Празника на жените - 8 март певицата Цветелина ще направи авторска премиера на книгите "Сферата на Любовта" и "Тя" в гр.София.

Събитието се организира по покана на Съюза на транспортните синдикати в България (СТСБ) и е с тяхното изключително съдействие.

Председателят на СТСБ Екатерина Йорданова смята, че посланията в книгите на Цветелина отговарят на идеологията за ненасилие и стремежът към един по-красив и по-хармоничен свят. Двете заедно искат да си подадат ръка и да насочат вниманието на присъстващите върху любовта, красотата и възвишените чувства като неутрализатор на агресията в света на жените. Те вярват в изграждането на света на Любовта, стъпка по стъпка, като всеки един от нас започва да го гради в себе си. Именно натам ни водят и двете книги - с преливащи импулси една в друга и като взаимодействащо единение на мъжкото и женското начало. На сродните души.

"Сферата на Любовта" е психология на любовта в стихотворна форма. Тя дава ключ към сърцето на всеки един читател.

Цветелина с премиера на две поетични книги!

Книгата "Тя" е дълбок вопъл на женската душа, която разкрива пласт по пласт осъзнаването на женската същност по един нежен и деликатен начин, оживяващ пред нас чрез стихове.

Цветелина с премиера на две поетични книги!

Според редактора на книгите, Розалия Александрова – поетеса и организатор на Международния фестивал на поезията "Духовност без граници", това е ангелска поезия, която говори на езика на хората. Език разбираем, близък, трансформиращ, изпълнен с енергията на новото време, който черпи вдъхновение от изконните ценности.

Двете книги са истински бижута в ръцете на читателите и като естетически вид. Дизайнът и картините са дело на сестрата на авторката, Валя Иванова, която е художник и в момента живее в Америка. По време на сътворяването на книгите, двете са били в денонощна връзка за постигане на творческото вълшебство.

Интересен е начинът на писане на стиховете. Те са послания, които се изливат наведнъж в душата Цветелина. Как точно се е случило, авторката ще разкаже на самата премиера. Тя ще бъде среща на духа и любовта. На мъжкото и женското, съчетани в перфектна творческа хармония. Картини, музика, стихове. В присъствието на хора, стремящи се да виждат света от светлата му страна.

Подарете си среща с Вашето сърце! 

Събитието ще се състои на 06.03.2020 г. в Софийска градска художествена галерия на ул. "Ген. Гурко" 1 от 18:30 часа. Вход свободен!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!  

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се обажда на оператор по подръжка. Той и обяснява, какво трябва да направи: -Натиснете звезда. Блондинката се чуди: -Това звезда... не беше ли една такава ... космата точка?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Няма звяр толкова див, че да не отговори на ласката. Дезидериус Еразмус
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти