„Маргаритка и чистите зъбки“ помага на децата се предпазят от опасните Зъборазрушители

Четвъртата книжка от поредицата на Илия Деведжиев, Вики от „Мастило“ и проекта „Маргаритка“ отново обръща внимание на полезните навици.

„Маргаритка и чистите зъбки“ помага на децата се предпазят от опасните Зъборазрушители
Ciela

Посещаването на зъболекар почти винаги е истинско предизвикателство както за малки, така и за големи. Междувременно един от най-трудните за приучаване навици е този на миенето на зъби сутрин и вечер, а родителите все по-трудно откриват аргументи срещу желязната логика на въпроси като: Не искам да си мия зъбите! Защо трябва да си търкам зъбите с четка, като те изглеждат съвсем чисти? Как така има храна по зъбите ми, като всичко си изядох? 

„Маргаритка и чистите зъбки“ помага на децата се предпазят от опасните ЗъборазрушителиCiela

Eкипът на любимия проект "Маргаритка" начело с Вики от "Мастило" и Яна Липованска и този път може да помогне. В четвъртата книжка от поредицата, посветена на полезните навици –  "Маргаритка и чистите зъбки" – Феята на зъбките идва на помощ, за да спаси една загубена четка за зъби. И с нейна помощ и тази на любимите герои Мими, Биби, Маргаритка и Бухалчо всяко дете ще научи как да опази зъбките си от ужасяващите Зъборазрушители.

„Маргаритка и чистите зъбки“ помага на децата се предпазят от опасните ЗъборазрушителиCiela

И тази книжка е с текст на Илия Деведжиев и незабравимите илюстрации на Веселка Велинова и ще припомни на най-малките сред нас, че привидно досадните за тях неща са наистина важни. И ще са им необходими през целия им живот.

"Маргаритка и чистите зъбки" е четвърта от поредицата "Полезни Навици”. През май на пазара се появиха първите две заглавия от нея – "Маргаритка и чистите ръце" и "Маргаритка и вкусната храна", а през юли – "Мими и Биби отиват на море". В тези книжки на пръв поглед скучните за децата занимания като миенето на ръцете и храненето превръщат в незабравими и вълнуващи приключения. С Биби, Мими, Маргаритка и Бухалчето по забавен начин и през вълшебни приказни истории най-малките научават по-лесно елементарните навици и как да бъдат учтиви и отговорни към себе си и другите.

„Маргаритка и чистите зъбки“ помага на децата се предпазят от опасните ЗъборазрушителиCiela

Книжките от поредицата "Маргаритка и полезните навици" са естественото продълженеи на реализираните през 2019 г. видеа и музикален албум "Полезни навици”. Чрез игри и забавни предизвикателства Виктория Величкова (Вики от "Мастило"), Яна Липованска и екипът на проекта продължават мисията за създаване на качествено, изцяло авторско българско съдържание с образователен характер за най-малките деца. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се обажда на оператор по подръжка. Той и обяснява, какво трябва да направи: -Натиснете звезда. Блондинката се чуди: -Това звезда... не беше ли една такава ... космата точка?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Не търси добрите качества в един мъж - всеки има такива! Търси лошите и се запитай, можеш ли да...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти