"Мими и Биби отиват на море” в новата книжка от „Маргаритка”

В третата книга от поредицата „Полезни навици“ любимите герои помагат за идеалната почивка.

"Мими и Биби отиват на море” в новата книжка от „Маргаритка”
Ciela

За настъпването на лятото и сезона на почивките мечтаят почти всички. Но с него за родителите настъпва и сезонът на въпросите: Kолко сладоледа  мога да изям днес? Защо не мога по цял ден да стоя в морето? Защо трябва да се мажа с крем на плажа? За какво ми е тази шапка?

На пазара се появява третата книжка от поредицата "Полезни навици” на проекта  "Маргаритка” на дуото Виктория Величкова (Вики от "Мастило”) и Яна Липованска, в която децата научават за полезните навици в забавни приключения заедно с Биби, Мими, Маргаритка и Бухалчето. Защото морето и плажът с деца често се оказват голямо предизвикателство, ако нямаш някои основни знания.

"Мими и Биби отиват на море” в новата книжка от „Маргаритка”Ciela

"Маргаритка: Мими и Биби отиват на море” разказва една вълнуваща морска история, написана отново от Илия Деведжиев и придружена от страхотните илюстрации на Веселка Велинова!

 С "Маргаритка: Мими и Биби отиват на море” мисията "с деца на море” се оказва възможна!

"Мими и Биби отиват на море” в новата книжка от „Маргаритка”Ciela

Книжката е трета поред от поредицата "Полезни Навици”. През май на пазара се появиха първите две заглавия от нея – "Маргаритка и чистите ръце" и "Маргаритка и вкусната храна". В тези книжки на пръв поглед досадни за децата занимания като миенето на ръцете и храненето превръщат в незабравими и вълнуващи приключения. С Биби, Мими, Маргаритка и Бухалчето по забавен начин и през вълшебни приказни истории най-малките научават по-лесно елементарните навици и как да бъдат учтиви и отговорни към себе си и другите.

"Мими и Биби отиват на море” в новата книжка от „Маргаритка”Ciela

Забавните и съобразени с детското мислене текстове са дело на Илия Деведжиев, а цветните и шарени илюстрации от Веселка Велинова показват нагледно как всеки малък читател може да се превърне в истински герой, който познава най-важните правила.

"Мими и Биби отиват на море” в новата книжка от „Маргаритка”Ciela

И двамата автори са част от екипа на "Маргаритка" от самото създаване на проекта, а издаването на поредицата е естествено следствие на реализираните през 2019 г. видеа и музикален албум "Полезни навици”. Чрез игри и забавни предизвикателства Виктория Величкова (Вики от "Мастило"), Яна Липованска и екипът на проекта продължават мисията за създаване на качествено, изцяло авторско българско съдържание с образователен характер за най-малките деца. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се прибира вкъщи: -Скъпи, ще останеш много доволен, като ти кажа нещо. Днес 3 пъти минах на червено и никой не ме спря и не ме глоби. Със спестените парички си купих 3 нови шапки.
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Животът е твърде кратък, за да не си жив, да не бъдеш страстен и да преливаш. Разкарайте нещата,...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти