„Спароу” от Л. Дж. Шен – истинската страст в престъплението

Нов самостоятелен роман от бестселъровата авторка Л. Дж. Шенпренася читателите сред обхванатите от ноктите на мафията улици на Бостън.

„Спароу” от Л. Дж. Шен – истинската страст в престъплението
Ciela

"Спароу”– нов самостоятелен роман от бестселъровата авторка Л. Дж. Шен ("Крадецът на целувки”, "В случай на чудо”, "Красиво безразсъдство”, "Раненият рицар”)– изправя едно младо момиче на пътя на мафията и срещу собственото ѝ сърце.

Сърцето на Спароу Рейнс е разбито, без изобщо някога да е била влюбена. Уредените бракове би трябвало да са отдавна забравена традиция. Не и за малката общност, в която е прекарала целия си живот.

Тя е обикновено момиче от скромен произход – дъщеря на ирландски имигранти, която познава само уличките на Бостън. Никога не би могла да предположи, че именно тя ще се окаже пред олтара в безбожно скъпа булчинска рокля, напът да се венчае не за кого да е, ами за Трой Бренан.

„Спароу” от Л. Дж. Шен – истинската страст в престъплениетоCiela

Трой Бренан има лице на ангел, но душа на демон. Всички от ирландски произход в Бостън знаят историята му. Син на убит мафиот, безмилостен, безскрупулен убиец. Зад стоманените му очи се крие природа, която никой не би могъл да се надява да опознае.

Спароу не иска да го опознава. Трой може да има всяка – и често го прави. Сърцата, които е разбил, се равняват само на тъмните деяния, които оставя зад гърба си. Защо тогава е избрал точно  нея – и не само избрал, но и принудил да се омъжи за него?

Трой ѝ е отнел всичко – любовта, която никога няма да преживее, хората, които никога няма да срещне, щастието, което никога няма да има. Тя е негова пленница. А мотивите му са най-дълбоко пазената тайна в Бостън. Но казват, че любовта е единственото по-силно чувство от омразата. Могат ли героите да се изправят срещу света... ако това означава да се изправят срещу собствените си сърца?

"Спароу”(ИК "Сиела") е самостоятелна история от бестселъровата авторка Л. Дж. Шен, коятозавладява сърцата на феновете си книга след книга.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Доктор минава на визитация. В отделението по травматология му казват: -А ето тази блондинка постъпи вчера. -Какъв е проблема? -Счупен крак. -И как го е счупила. -Взела е гребло и е събирала листа в...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Любовта не е в другия, тя е в нас самите - ние я събуждаме. Но за да я събудим, се нуждаем от...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти