Кой отглежда сина ви в интернет?

И защо трябва да се страхувате да дадете неконтролируем достъп на децата си до социалните мрежи твърде рано.

Кой отглежда сина ви в интернет?
Pexels

Децата са изложени на социалните медии от около средно 12-годишна възраст, а тази възраст пада с минути.

Екраните са заменили това, което преди е било игра навън с другите деца. В днешно време родителите трябва да са наясно с дигиталния отпечатък на децата си, защото хората, които ги учат в интернет, разпространяват много вредни послания, които трябва да бъдат прекратени в зародиш.

Днес ще надникнем и разберем на какво са изложени момченцата - маносфера, която продава идеята, че жените трябва да бъдат потискани. Опитваме се да създадем по-добър свят за момиченцата и те ни връщат в 50-те години на миналия век с един пост в даден момент.

Това е погрешно и ако искаме да изградим общество, което се отнася към жените с достойнство и човечност, тогава трябва да избягваме тези хора и техните мисли навсякъде и това включва домовете ни.

Ето списък на хората, които детето ви не трябва да следи в интернет.

Андрю Тейт

Илон Мъск го възстанови на платформите си, след като беше блокиран в различни социални медийни платформи за това, че е изключително агресивен към жените.

Той е в новините напоследък заради сблъсъците между него и климатичната активистка Грета Тунберг, довели до ареста му в Румъния.

В Румъния срещу него са повдигнати обвинения в сексуална експлоатация и все пак това е човек, на когото беше позволено да радикализира млади момчета в TikTok през последните няколко години.

Той не вижда жените като хора и се грижи да потвърди тези идеи на всички мъже, които го следват. Той е модел за подражание на женомразците в социалните медии и това не трябва да бъде човекът, който вашият син тийнейджър трябва да слуша.

Андрю Кибе

Той е голямо име тук и това, което го е направило голямо име, е женомразството, което бълва.

Той инвестира много в лишаването на жените знаменитости от достойнството им, като същевременно учи мъжете да нямат представа за уважение в отношенията си с жените.

Той също така е човек, който е обвинен в педофилия и това е нещото, което го прави най-лошият модел за подражание, който детето ви може да има.

Неговата радикална природа е опасна за обществото, в което живеем и трябва да се уверите, че той не радикализира сина ви. Неговите уроци са от вида, който може да накара детето ви да вземе много ужасни решения за себе си.

Америкс

Той управлява нещо, което се нарича #masculinitysaturday в кенийския Twitter.

Всичките му уроци се опират на деградацията на жените и проповядваването на мъжете на ужасни практики свързани с жените.

Равенството за жените не означава да се възползват от възможностите на мъжете. И все пак, той кара хората да виждат това и е трудно да се разубеди човек да мисли по този начин, особено във времена като тези, когато светът е изпълнен с толкова много икономически неравенства поради пандемия, инфлация, корупция и лошо управление.

За да дадеш на сина си правилния мироглед, трябва да се увериш, че те не са изложени на такива учения в ранна възраст. Това ще им помогне да развият независими мисли и идеологии, които са независими от тези на интернет маняци.

Кевин Самюелс

Той си отиде, но дигиталният му отпечатък все още живее. Той вероятно е генезисът на токсичната маносфера, където цялата му работа е използвана за оценяване на жените от скала от едно до десет.

Слушането му е като да слушате пропошед по женомразството в суровия му смисъл. Вашето дете, което има достъп до видеоклиповете му в интернет, повлияно от тях, може да расте, без да осъзнава, че жените са хора, заслужаващи човечност и това е опасно нещо, което трябва да бъде изкоренено от психиката на нашите деца, преди да пораснат, мислейки, че имат право да бъдат насилствени към жените.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay