5 идеи за страхотна прическа с бретон

Бретоните отново са на мода и се връщат с грим и трясък. Те са точно онази дългоочаквана промяна в косата, за която си мислиш от известно време. Едно от най-хубавите неща на прическите с бретон е, че те идват под най-различна форма и могат лесно да се променят. Почти е невъзможно да не намерите най-подходящия за вашата коса и форма на лицето. Къси или дълги, бухнали или по-рехави, на страни или прави - бретоните са страхотен начин да освежите прическата си без да жертвате от дължината на косата. Всичко, което трябва да направите е да изберете вашият модел. Ние сме ви приготвили няколко предложения, на които са се доверили звездите:

Кат Денингс показва колко е функционална новата и прическа, бретон тип завеса. На снимката, която тя качва в социалните мрежи виждаме как лесно можем да го носим поне по три различни начина. Като част от косата, настрани, като бретон разделен на две или като разрошен дълъг бретон.

5 идеи за страхотна прическа с бретонPinterest

Има още една нова тенденция, която разбива всички митове за бретона и това е къдравият бретон. Кралици на красотата като Зендая могат смело