Виктория блесна с нова колекция

Пош Спайс представи новите си тоалети за пролет-лято 2012 година в Ню Йорк

Седмицата на модата в Ню Йорк е в разгара си. Именити дизайнери, популярни модели и известни личности се намират в най-горещата fashion-точка в момента.

Сред тях е Виктория Бекъм, която вече представи пред света новата си колекция. Специалистите определиха предложенията като класически спортни. Преобладават тесните дрехи, украсени с множество ципове. Има и по-свободни модели, сред които суичъри, рокли и плажни поли.

Цветовата гама е предимно в бяло, синьо, бежово и оранжево. Интересен акцент е т.нар. colour blocking предложения, които представляват контраст между два различни цвята.

Съпругата на Дейвид Бекъм представи и новата си колекция чанти, за които вече се носят слухове, че качеството на изработката се конкурира с гигантите Celine и Hermes. Моделите са разнообразни - от големи и удобни до малки и вечерни.

Виктория, която наскоро стана майка, обра овациите не само на публиката, но и на модните критици, с което доказа, че има пълното право да заеме достойно място сред сериозните имена в индустрията.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay