Обувката, която "говори" за цяла колекция

Обувките на противоречието

Тя е бунтарка, но обича комфорта. Не полага огромни усилия за нещата от живота, но винаги изглежда изумително. Не обича блясъка и показността, но ѝ харесва да блести. Не обича и обикновените материи, защото не е обикновена, но не залага на такива, които я поставят в рамка или говорят за статуса ѝ.

 

Тя е жената-идеал в новата колекция на "Ralph Lauren”. А тъй като жените говорим на "езика на обувките", ние ще ви покажем само един чифт сандали и вие моментално ще разберете какво е целял американския дизайнер и какво го е вдъхновило.

 

Jarie са сандали от кафява кожа с лек ефект на износване и напомнят за онзи див и свободен живот на Запада. Изглеждат удобни и познавайки творенията на дизайнера, едва ли е изневерил на себе си що се отнася до комфорта.

Представям си дори как изминавам целия град с тях, а те продължават да ме водят напред. До момента, в който Jarie се обърнат – токчето няма да позволи на никого да напусне града, защото блясъка му принадлежи на оживените, забързани улици.

 

Това е контрасът и противоречието на материи и стилове, които абсолютно властват в цялата пролетно-лятна колекция на "Ralph Lauren”.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Катаджия спира блондинка: -Госпожо в нарушение сте. Знака не го ли видяхте? Тук движението е само еднопосочно. -Е и к’во - сепнала се блондинката. – Аз да не би да карам в две посоки?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Няма звяр толкова див, че да не отговори на ласката. Дезидериус Еразмус
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти