Годишен хороскоп за 2020- Близнаци: Любов, пари, кариера, здраве

Годишен хороскоп за 2020- Близнаци: Любов, пари, кариера, здраве

2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат да поставят ново начало, както в личния си живот, така и във финансов аспект.

Близнаци е третият зодиакален знак и се управлява от планетата Венера. Това е въздушен знак, също като Везни и Водолей.

Според вашия хороскоп за 2020 г. вие навлизате в период, в който трябва да изградите живота си, Близнаци, така че използвайте тази година, за да постигнете всичко, което наистина искате в живота си, и обърнете внимание на това как да сбъднете най-големите си мечти.

Всеки от зодиакалните знаци има по 3 декана. Хороскоп за Близнаци за 2020 година, за различните декани:

1-ви декан: Ако вашият рожден ден е между 21 май и 1 юни. 2020 ще донесе някои много добри възможности и късмет и ви позволява да подобрите живота си сериозно. През тази година ще имате нуждата да се сблъсквате с нови неща. Непознатото ще ви привлича силно.

2-ри декан: Ако вашият рожден ден е между 2 и 11 юни. През тази година нещата ще се получават най-добре, ако работите в партньорства и в екип. Поемете колкото можете повече ангажименти и ще постигнете големи успехи.

3-ти декан: Ако вашият рожден ден е между 12 и 21 юни. През 2020 година любопитството ще бъде движеща сила в живота ви, което не е никак лошо. Поставете си цели, които ще успеете да постигнете.

Влияние на планетите върху Близнаци през 2020 година:

Започвайки от тази година, Близнаците ще бъдат много по-внимателни относно хората, които ги заобикалят. Ще срещнете много нови хора през тази година и задълбочено ще обмисляте кои от тях трябва да останат в живота ви и кои не. Сатурн ще бъде във връзка с Плутон на 12 януари и ще определи именно тези по-високи изисквания, които имате към околните.

Имате нужда от много търпение и дипломация, за да избегнете сблъсъци и дори раздели, особено между 3 януари - 15 февруари, когато темпераментният и създаващ конфликти Марс ще влияе на Близнаци.  

Венера е ретроградна в Близнаци между 12 май и 25 юни.

Венера носи много конфликти с хората, които са важни за вас, и всичко може да започне от наследство, разпределение на отговорности или морални принципи. Възможно е някой важен за вас човек да ви предложи партньорство през август.

  Някои Близнаци ще бъдат по-загрижени за домакинската работа. Искате партньорът ви да се включи, но може да е трудно да го убедите. Ретроградната Венера носи възможност за преоценка на определени семейни отношения и за разрешаване на проблеми от миналото, което е добре.

Марс ще бъде до Лилит (Черната луна) между 18 юни и 20 октомври, което може да доведе до проблеми, свързани с колаборации и договори, или може да ви постави в неизгодно положение в състезания. Внимавайте особено през юли и септември!

Любов и връзки

През последните години, нещата по отношение на връзките, не се развиват много добре за вас. За щастие, 2020 ще сложи край на този период. До пролетта ще започнете да развивате по-добри отношения с близките и приятелите си. В началото на лятото, любовта ще нахлуе в живота ви. До края на годината ще наблюдавате как връзката ви се развива и задълбочава, което ще ви прави истински щастливи. Нещата минават на следващо ниво. Този човек може да бъде по-възрастен от вас, което е страхотно, защото ще ви разбира по-добре. 

Кариера и работа

През последните години се чувствате по-добре, когато не сте в центъра на вниманието, по отношение на работата. Някои от Близнаците са избрали да работят от вкъщи, други да заемат по-ниски позиции и т.н. През тази година тези неща ще спрат да ви носят удовлетворение и ще имате нужда от повече публични изяви. До края на годината ще започнете нова работа или нови кариерни проекти и ще се чувствате добре с работата, която вършите. 

Ще започнете да взимате по-добри решения през 2020 година. Областите, които ще представляват интерес за вас са свързани с пътувания, електроника, компютри и обработване на информация.

Пари

2020 година ще ви накара все повече да обръщате внимание на независимостта, особено в първите месеци на годината. До ноември напредъкът, за който работите, ще се случи и вие не само ще възстановите загубените активи, но ще се насладите на повишената финансова сигурност, която ще дойде с по-пълноценна и продуктивна работа.

Здраве

През тази година ще предизвикате себе си и може да се уморите бързо, но и ще се възстановите бързо. Когато осъзнаете, че сте предизвикали здравето си, бързо ще промените начина си на живот и ще станете изключително отговорни, относно начин на хранене и физическа активност. Тези нови здравословни навици ще ви се отплатят през 2021 година.

Източник: yearly-horoscope.org

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Овен

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Телец

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!



4 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay