Годишен хороскоп за 2020- Дева: Любов, пари, кариера, здраве

Годишен хороскоп за 2020- Дева: Любов, пари, кариера, здраве

2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат да поставят ново начало, както в личния си живот, така и във финансов аспект.

Дева, Земен знак, се управлява от планетата Меркурий, която символизира промяната.

Всеки от зодиакалните знаци има по 3 декана. Хороскоп за Дева за 2020 година, за различните декани:

1-ви декан: ако сте родени между 23 август и 3 септември. Според хороскопа на Дева за 2020 година, това е година, която дава възможност да откриете кои сте на най-дълбоко ниво.

2-ри декан: ако вашият рожден ден е между 4 септември и 13 септември. През 2020 година ще започнете да водите по-здравословен начин на живот, като ще започнете да спортувате активно и да се храните по правилата. Това ще ви помогне да се наслаждавате на живота все повече.

3-ти декан: ако вашият рожден ден е между 14 и 23 септември, вие сте заети да помагате на другите да се научат да използват живота си по най-добрия начин и ще започнете и вие да се наслаждавате на живота си. 

Влияние на планетите върху Дева през 2020 година:

Хороскопът за 2020 за Дева показва, че ви предстои година, която ще донесе напредък в кариерата и лични придобивки. Може да става въпрос за къща, наследство или много важна печалба, която Девите чакат отдавна. Ще съсредоточите вниманието си върху семейния живот. Сега е моментът да направите някаква промяна, свързана с дома- замяна за по-голямо жилище, ново обзавеждане или поне предекориране. 

През тази година и семейството ви ще се увеличи, което ще доведе и до промяна в мисленето ви. 

Независимо от проблемите, с които ще се сблъскате, ще започнете да умеете да разрешавате конфликти и ще се справите с проблеми, които са ви се стрували невъзможни за разрешаване. 

Създаването на положителна среда за живот не само у дома, а и в сърцето ви, е решението на всички проблеми. Дайте си време, за да си починете и да презаредите батериите. 

Настроението на Девите ще бъде отлично през първите девет месеца на 2020 г. Имайте повече вяра в силните си страни, имайте чувство за хумор, обичате да се забавлявате и умеете да накарате другите да се смеят.

Ретроградната Венера може да ви донесе някои санкции и глоби. 

Скъпи Деви, опитайте се да насочите вниманието си към работата си, защото може да се появят някои грешки. Връзките с братя и сестри или с далечни роднини ще бъдат възобновени по повод събитие, което ще се състои след 1 ноември. 

Сега Юпитер и Уран обединяват усилията си със Сатурн, за да помогнат на Девите с инвестиции в недвижими имоти, както и в други действия, основани на сериозността, усилията и дългосрочната стратегия.

Но Юпитер, Сатурн и Уран зареждат Плутон с енергия и комбинацията може да бъде вредна в случай на спекулации или опити да спечелите пари, за които не сте работили. 

Любов и връзки

Ще се случи катаклизъм в отношенията ви през 2020 година. Ще разберете, че е време да премахнете от живота си хората, от които нямате нужда. Събитията във връзката и бързият обрат на събитията ще се случат на пръв поглед без причина, със светкавична скорост и едва ли ще забележите, че някои от тях са се случили. Време е за ново начало и то ще дойде при вас като случайна среща и то с необичаен човек. 

Ще има възходи и падения в любовния ви живот през тази година. Към края на годината може да възобновите връзка от миналото. 

Кариера и работа

Кариерата ви ще претърпи рязка промяна и целият свят около работата ви ще се промени. Дори да не промените кариерата си, вие ще промените начина, по който вършите работата си. Това ще доведе до неочаквани резултати. Комуникацията ви с хората ще се подобри, което е изключително важно. Годината ще бъде изпълнена с вълнение и очакване. Наслаждавайте се, отдавна не ви се е случвало. 

Пари

Вие сте много внимателни при управлението на финансите си, но през 2020 това ще се промени и ще започнете да поемате много рискове. Това е подходящ период за покупки и продажби. 

Ще се наслаждавате на добри резултати от поемането на рискове. Към края на годината ви предстои изпитание, за което ще се нуждаете от стабилна финансова основа. 

Здраве

За вас е типично да се тревожите за здравето си. Но през тази година няма да имате сериозни проблеми. Ще имате дребни такива, които само ще ви напомнят, че не бива да се пренатоварвате. Вашето отношение към живота ще определи и физическото ви състояние. 

Източник: yearly-horoscope.org

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Овен

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Телец

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Близнаци

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Рак

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Лъв

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay