Годишен хороскоп 2019: СКОРПИОН

СКОРПИОН: 23 ОКТОМВРИ - 21 НОЕМВРИ

Годишен хороскоп 2019: СКОРПИОН

През 2019 г. основният ви фокус ще бъде върху вербалните и писмените взаимодействия, Скорпиони!

Вашата управляваща планета, Плутон, е била в тясно сътрудничество със Сатурн, космическия надзирател, във вашия трети дом на общуване. Тези две планети работят заедно, за да ви помогнат да подобрите своя подход към генерирането и търсенето на възможности. Ако сте по-тих човек, комуникацията може да ви се стори по-лесна, отколкото преди.


Юпитер, планетата на късмета, ще обитава втория ви дом на стойност и притежания до 2 декември и това ще е от полза за всички от зодия Скорпион.

КАРИЕРА

Тази година обърнете внимание на слънцето, тъй като то ще претърпи три затъмнения тази година. Слънцето е отговорно за управлението на вашата кариерна зона и всяко от неговите затъмнения ще ви помогне да определите какво трябва да се промени (и какво трябва да върви) в работата ви. Често навлизаме в навици, които могат да попречат на нашия растеж, но тези слънчеви събития ще ви помогнат да се превърнете в по-успешен професионалист.

И не проспивайте лунното затъмнение на 20 януари в Козирог. Това затъмнение ще подчертае проект, който не се движи добре, и ще ви насърчи да го оставите. Не се безпокойте и бъдете благодарни, че времето ви се освобождава за повече идеи за напредничаво мислене!

ЛЮБОВ

Уран, вашата лична планета за домашен и семеен живот, се движи от вашия шести дом на здраве към вашия седми дом на взаимоотношения. Ако сте в отношения, които не са работили за вас, ще ви бъдат показани опции, които ви обслужват по-добре, със или без вашата половинка. Ако сте доволни от партньора си, ще намерите нови начини да си дадете пространство и да се развивате индивидуално.

Уран е планета с интензивни промени, но не бива да се гледа със страх. Вместо това, помислете за него като за сила, която подтиква към дълбоко разбиране. Това движение започва на 7 март и ще продължи през следващите седем години.

 

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ОВЕН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ТЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: БЛИЗНАЦИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РАК

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ЛЪВ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ДЕВА

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ВЕЗНИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СКОРПИОН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СТРЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: КОЗИРОГ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ВОДОЛЕЙ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РИБИ

 

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay